​Ωραία που είναι η νύφη μας κι ωραία τα προικιά της: δείπνο για τους «λαμπερούς» καλεσμένους τους παρέθεσαν ο Τζορτζ Κλούνεϊ και η Αμάλ Αλαμουντίν, με την δικηγόρο να «μαγεύει» τους πάντες, με κόκκινη ασύμμετρη δημιουργία και πλατύ χαμόγελο!

amal1.jpg

To βράδυ της Παρασκευής, οι μελλόνυμφοι δέχθηκαν ευχές, παραθέτοντας δείπνο, με πιάτα κυρίως από την λιβανέζικη κουζίνα (λόγω της καταγωγής της νύφης), στο ξενοδοχείο που έχουν «κλείσει» για τους περίπου 150 καλεσμένους τους, το πεντάστερο «Cipriani», στο ημι-ιδιωτικό νησί Guidecca.

amal2.jpg

Άφωνοι έμειναν οι παριστάμενοι όταν έφτασε το ζευγάρι, καθώς η Αμάλ ήταν άκρως εντυπωσιακή και δεν είχε τίποτα να ζηλέψει από τις «μεγάλες» σταρς του Hollywood, κάποιες εκ των οποίων ήταν παρούσες!

george1.jpg

Το ζευγάρι δεν τήρησε την «παράδοση» που θέλει τον γαμπρό και την νύφη να μην βλέπονται την παραμονή του γάμου, ωστόσο, χώρισαν τα «τσανάκια» τους όταν μπήκαν σε βάρκες για μια βόλτα στα κανάλια της Βενετίας!

george2.jpg

Όπως βλέπουμε στις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν, η Αμάλ επιβιβάστηκε σε πλεούμενο μαζί με την μητέρα, την αδερφή της και την λοιπή γυναικοπαρέα, όσο ο Τζορζ, πήρε τους κουστουμαρισμένους φίλους του με τα ποτάκια τους ανά χείρας και «έσκισαν» μόνοι τους τα νερά.

georgeamal.jpg

Εντός της ημέρας αναμένονται στη Βενετία κι άλλοι celebrity καλεσμένοι του ζευγαριού, το οποίο, όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, λέγεται ότι θα κάνει δύο τελετές: μία σήμερα, θρησκευτική, στο «Cipriani» και μία πολιτική, την Δευτέρα, στο χλιδάτο και με «άρωμα» Ελλάδας «Palazzo Papadopoli».

ploia.jpg