​Χρυσές δουλειές κάνει ο σύζυγος της Καλομοίρας στην Αμερική, πουλώντας το απόλυτο gadget για selfie!

1073_KALOMIRA_GIORGOS_MPOYSALIS_732014.jpg
Ο Γιώργος Μπούσαλης παρέα με τον γαμπρό του Αγάπιο Παπαδιαμαντίου, εκμεταλλεύτηκαν την «φρενίτιδα» των selfie φωτογραφιών και ξεκίνησαν μια startup εταιρία με το όνομα Exofab, η οποία πουλά θήκες κινητών από ειδικό τζελ πολυορεθάνης, ώστε όποιος τις αγοράζει να τραβάει την τέλεια selfie.

pink-21.jpg
Όπως αναφέρει το fortunegreece, η αρχική ιδέα ανήκει στον Αγάπιο Παπαδιαμαντίου. Ο σύζυγος της Καλομοίρας, μπήκε στην επιχείρηση ώστε να συμβάλλει στην επέκτασή της στις ΗΠΑ, και απ΄ότι φαίνεται τα κατάφερε, αφού πλέον την θήκη «Exofab» χρησιμοποιούν μέχρι και διασημότητες!

exofab.jpg
Ανάμεσα σε αυτές, η Κιμ Καρντάσιαν και η Μαρία Μενούνος, οι οποίες χρησιμοποιούν το gadget αυτό ώστε να βγάζουν τέλειες selfie, εμπλουτίζοντας τους λογαριασμούς τους στα social media.

1124_STAN_KALOMIRA_732014.jpg
Το «Exofab» προέρχεται από τις λέξεις εξωτερικό (Exo) και fabulous (fab), ενώ η λειτουργία της θήκης είναι απλή. Οποιοσδήποτε θέλει να τραβήξει μια selfie χωρίς να κρατάει το κινητό του, μπορεί να το τοποθετεί σε μια καθαρή γυάλινη επιφάνεια, να ρυθμίσει τον χρονοδιακόπτη του Exofab app, και να πάρει την κατάλληλη πόζα!

Untitled.jpg
Όπως λέει ο γαμπρός του Γιώργου Μπούσαλη, «ξεκινήσαμε τη διαδικασία έρευνας για το προϊόν μας το 2011, με σκοπό να δημιουργήσουμε μια θήκη όπου θα "αγκάλιαζε" το κινητό χωρίς να αλλοιώνει τις γραμμές της συσκευής και ταυτόχρονα να το προστατεύει. Γι' αυτό προμηθ��υτήκαμε ένα ειδικό τζελ πολυορεθάνης από την Ιαπωνία. Το αποτέλεσμα ήταν η δημιουργία μιας από τις πιο λεπτές θήκες της αγοράς, η οποία είχε παράλληλα μια ξεχωριστή ιδιότητα. Να κολλάει σε γυάλινες επιφάνειες – όπως τα τζάμια στα παράθυρα μας».

Όσο για την Καλομοίρα; Βοηθά και εκείνη στην προώθηση του προϊόντος, ποντάροντάς το στα social media συνεχώς!