Σε Κατερίνα Στικούδη, Stan και Παντελή Παντελίδη τα «έψαλε» ο TUS και σε συνέντευξή του δηλώνει ξεκάθαρα πως δεν του αρέσουν και αμφισβητεί την δουλειά τους!

Το καλύτερο «στόλισμα» το φύλαγε για την Κατερίνα Στικούδη ο ράπερ:«δεν μου αρέσει η Κατερίνα Στικούδη. Δεν έχει φωνή. Θα μπορούσε να παραμείνει μοντέλο. ��ίναι τρομερό ό, τι βγάζει λεφτά από τη μουσική της», λέει και την χαρακτηρίζει υπερκετιμημένη.

Υπερεκτιμημένος κατά τον TUS είναι και ο Stan, για τον οποίο αναφέρει ότι «δεν μπορεί να προσφέρει πολλά πράγματα δεν είναι performer όπως ο Ρουβάς. Είναι πολύ light καλλιτέχνης. Κάποιοι αξίζουν για πέντε και τους έχουμε πλασάρει για πεντακόσια».

Από την επίθεση του TUS δεν θα μπορούσε να λείπει ο παλιός «αγαπημένος» του, ο Παντελής Παντελίδης.«Προσωπικά, δεν νομίζω πως έχει φοβερή φωνή, ούτε φυσικά σκηνική παρουσία ή εμφάνιση. Είναι μία προσιτή εκδοχή του Νότη Σφακιανάκη γιατί αυτό πουλάει. Δεν έχει ιδιαίτερες φωνητικές ικανότητες. Είναι το πολύ ένας μέτριος τραγουδιστής δεν αγγίζει καν το καλός. Μπορεί να ερμηνεύσει κομμάτια που δεν έχουν πολλές απαιτήσεις», λέει ο ράπερ, που στο παρελθόν διασκεύασε την επιτυχία «Συνοδεύομαι» του Παν��ελή σε… «Ψιλορεύομαι»!

Κατά τα άλλα, ο TUS τονίζει πως… δεν έχει κόντρα με τους τρεις συναδέλφους του, με τους οποίους δεν θα συνεργαζόταν. Ε, ούτε κι αυτοί μαζί του, νομίζουμε!