​«Δεν μπορούσα να διανοηθώ ποτέ ότι η Πένυ, με τόση ενέργεια που έχει αυτό το πλάσμα, μπορούσε να της συμβεί κάτι τέτοιο, ότι ο Θεός θα της φύλαγε μια τέτοιου είδους σφαλιάρα», είπε ο Στέφανος Κορκολής, μιλώντας για τον ακρωτηριαρσμό της Πένυς Σκάρου μετά το τροχαίο.

Ο συνθέτης είναι ένας από τους ανθρώπους που έχει συνεργαστεί και γνωρίζει πολύ καλά την νεαρή τραγουδίστρια, για την οποία μίλησε στην εκπομπή του Star «Μία».

«Ήταν η χαρά της μουσικής… Πραγματικά, έμεινα έκθαμβος!», είπε ο Στέφανος και μίλησε για την γνωριμία του με την Πένυ, το 1998, σε μία συναυλία στη Σάμο. Επαινώντας το ταλέντο της, συνέχισε: «εκτός αυτών, έχει κι ένα άλλο καλό. Είναι παλικάρι, είναι μάγκας, ένας άνθρωπος που δεν το βάζει κάτω με τίποτα, που πεισμώνει με τις δυσκολίες.

Τέλος, ο συνθέτης αποκάλυψε και όσα είπε στην τραγουδίστρια την πρώτη φορά που μίλησαν μετά το ατύχημά της. «Προχώρα, είμαστε όλοι δίπλα σου αν και δεν μας έχεις ανάγκη! Δεν θα σταματήσει τίποτα αυτό που έχεις κάνει και θα συνεχίσεις να κάνεις», ήταν τα λόγια του!

Δείτε στο βίντεο όσα είπε ο Στέφανος Κορκολής για την Πένυ Σκάρου