​Θλίψη και πόνο έχει σκορπίσει στον καλλιτεχνικό χώρο ο θάνατος του δημοφιλούς καλλιτέχνη Αντώνη Βαρδή! Άνθρωποι που τον γνώριζαν καλά ανοίξαν την καρδιά τους στο star.gr και μίλησαν για αυτό το σπουδαίο καλλιτέχνη.

κωνσταντί��α.png
Η τραγουδίστρια, Κωνσταντίνα τον είχε γνωρίσει και είχε συνεργαστεί μαζί του όταν ήταν ακόμα μικρό κοριτσάκι στα πρώτα της βήματα. Αυτό που θυμάται η Κωνσταντίνα από αυτόν τον μεγάλο καλλιτέχνη είναι το χιούμορ του: «Τα πάντα τα αντιμετώπιζε με χιούμορ, ήταν πολύ αισιόδοξος άνθρωπος» εξομολογήθηκε η τραγουδίστρια.

Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου πάντως αυτό που θυμάται έντονα από τον μεγάλο καλλιτέχνη είναι πως ήταν γλυκομίλητος: «Είχε πάντα να πει μια καλή κουβέντα για όλους. Βασικά γι αυτούς που επέλεγε να πιάσει στο στόμα του» είπε ο τραγουδιστής και πρόσθεσε: «Επίσης του άρεσε να δίνει συμβουλές. Συμβούλευε τους νέους καλλιτέχνες. Αυτό που μας έλεγε ήταν ό, τι τραγουδάμε, να το τραγουδάμε με την ψυχή μας».

imagesKP8ZYVPW.jpg
Ο Κύπριος τραγουδιστής επισημαίνει πως ο Αντώνης Βαρδής ήταν μία σχολή από μόνος του: «Μεγάλο κεφάλαιο στο τραγούδι και εξαιρετικός κιθαρίστας» τονίζει.

δρουτσα.png
Την καρδιά της μας άνοιξε και η στιχουργός Εύη Δρούτσα η οποία έγραψε τα πρώτα της τραγούδια με τον Αντώνη Βαρδή: «Ήταν καταπληκτικός και τελειομανής» αναφέρει και προσθέτει: « Στη δουλειά του ήταν σκληρός και απόλυτος. Είχε απαιτήσεις από τους άλλους να κάνουν τα πράγματα όσο πιο καλά γίνεται. Πράγμα που έκανε και ε��είνος. Ήθελε να ξέρεις το πώς θα δουλέψεις μαζί του»

Η Έυη Δρούτσα τονίζει πως ο τραγο��διστής ήταν χαμηλών τόνων και κρατούσε πάντα την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Δέσποινα Μαλέλλη