​Νομίζεις ότι ο γάμος του Μπραντ Πιτ και της Αντζελίνα Τζολί κόστισε μια περιουσία; Κι, όμως: το ζευγάρι «την έβγαλε» φθηνά κι ας βάζει στην τσέπη εκατομμύρια!

Οι περικοπές άρχισαν από… τον χώρο της τελετής: επιλέγοντας να παντρευτούν στον πύργο τους στη Νότια Γαλλία, οι Μπραντζελίνα δεν πλήρωσαν δεκάρα τσακιστή, ενώ ο στολισμός του Σατό Μιραβάλ με λουλούδια ήταν επίσης ανέξοδος, αφού τα έξι παιδιά του ζευγαριού μάζεψαν με τα χεράκια τους τα άνθη (και τρυφερό και οικονομικό, ε;).

Οι 22 καλεσμένοι μεταφέρθηκαν στο παραμυθένιο κτήμα με ιδιωτικό τζετ, το οποίο πλήρωσε η εταιρεία παραγωγής που έχουν οι δύο σταρ. Και μπορεί οι δύο ηθοποιοί να μην έβαλαν, πρακτικά, το χέρι στην τσέπη, το κόστος, όμως, της μεταφοράς υπολογίζεται στα 190.000 ευρώ.

Μετά τον γάμο ακολούθησε φαγοπότι, με τοπικά τυριά και κρέατα, θαλασσινά, σπαγγέτι, σαμπάνια και κρασί παραγωγής των Μπραντζελίνα. Το μενού ετοίμασε ο σεφ του ζευγαριού και το κόστος εκτιμάται στα 3.400 ευρώ. Φυσικά, οι καλεσμένοι διανυκτέρευσαν στο Σατό Μιραβάλ, οπότε τα έξοδα ήταν (πάλι) μηδενικά…

Αν και δεν έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες για το κόστος του νυφικού, του γαμπριάτικου και των ρούχων που έβαλαν τα έξι παιδιά των νεονύμφων, στο εξοδολόγιο μπαίνουν οι βέρες, οι οποίες, όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, κόστισαν 7.500 ευρώ.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τα διαθέσιμα στοιχεί��, ο πολυαναμενόμενος γάμος της showbiz στοίχισε περίπου 200.900 ευρώ!

Σου φαίνονται πολλά;
Τότε σκέψου ότι, από τον Ιούλιο του 2013 μέχρι και τον Ιούλιο του 2014, το ζευγάρι έβγαλε 35,7 εκατομμύρια ευρώ και είναι στη λίστα του «Forbes» με τους 100 πλουσιότερους celebrities!
Είδες για να ‘χεις δικό σου... κάστρο; Τζάμπα πράμα ο γάμος!