Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε το μεσημέρι της Τετάρτης την Νόνικα Γαληνέα όταν επέστρεψε από τις Σπέτσες όπου έκανε τις καλοκαιρινές της διακοπές.

Η μεγάλη ηθοποιός του θεάτρου όταν μπήκε στο διαμέρισμά της, το οποίο βρίσκεται στην οδό Βασιλέως Γεωργίου Β’, δίπλα ακριβώς από το Προεδρικό Μέγαρο, συνειδητοποίησε ότι από το χρηματοκιβώτιο είχαν κάνει... φτερά 70.000 ευρώ και κοσμήματα ιδιαίτερα μεγάλης αξίας.

Αμέσως κάλεσε την αστυνομία η οποία μετά από έρευνα που πραγματοποίησε διαπίστωσε ότι τόσο η πόρτα του σπιτιού όσο και το χρηματοκιβώτιο δεν έφεραν ίχνη παραβίασης ή διάρρηξης, κάτι που σημαίνει ότι οι κλέφτες είχαν αντικλείδι.

Η αστυνομία ρώτησε την ηθοποιό αν είχε δώσει κάπου δεύτερα κλειδιά και εκείνη τους είπε ότι είχε δώσει στο παρελθόν σε μια οικιακή βοηθό η οποία ήταν αλλοδαπή και έφυγε για άγνωστους λόγους από το σπίτι της ηθοποιού. Μάλιστα, φεύγοντας παρέδωσε τα κλειδιά.

Οι αστυνομικοί διεξάγουν έρευνες για να εντοπίσουν την συγκεκριμένη γυναίκα, ενώ η Νόνικα Γαληνέα φιλοξενείται στο σπίτι της Ζωής Λάσκαρης στο Πόρτο Ράφτη προκειμένου να νιώθει πιο ασφαλής.