​Η κόρη της Κιμ Μπάσιντζερ και οι σεξουαλικές της προτιμήσεις ήταν το κους κους των βραβείων MTV, αφού η 18χρονη επισημοποίησε τον δεσμό της με την 23χρονη σύντροφό της, περπατώντας χέρι – χέρι στο κόκκινο χαλί!

ireland1.jpg

Μπορεί η Άιρλαντ Μπάλντουιν -κόρη της Κιμ Μπάσιντζερ και του Άλεκ Μπάλντουιν- να μην κρύβει ότι είναι ομοφυλόφιλη και να «ανεβάζει» στα social media φωτογραφίες με την αγαπημένη της, Έιντζελ Χέιζ, ωστόσο, αυτή ήταν η πρώτη κοινή δημόσια εμφάνισή τους σε κοσμικό event.

basinger1.jpg

Τα δύο κορίτσια περπάτησαν και φωτογραφήθηκαν μαζί στο κόκκινο χαλί και κάθισαν δίπλα - δίπλα, αδιαφορώντας για τους «ψιθύρους» και το κουτσομπολιό πίσω από την πλάτη τους…

Μάλιστα, η 18χρονη κόρη της ηθοποιού φόρεσε τολμηρή δημιουργία του Ρομπέρτο Καβάλι, ενώ η σύντροφός της ανδρικό σύνολο του Ραφ Σίμονς!

ireland2.jpg

«Η προσωπική μας ζωή πρέπει να είναι σεβαστή από όλους. Όσα ακούγονται ή γράφονται δεν πρέπει να μας απασχολούν. Είμαστε ευτυχισμένες. Είμαστε υγιείς», είπε πρόσφατα το νεαρό μοντέλο, απαντώντας στις επικρίσεις για τις σεξουαλικές της επιλογές.

ireland3.jpg