​Την Μάιλι Σάιρους περίμεναν να παραλάβει το βραβείο, έναν άγνωστο άνδρα είδαν να ανεβαίνει στη σκηνή και να βγάζει λόγο, αποκαλύπτοντας σε όλους ότι είναι άστεγος!

Η νεαρή τραγουδίστρια φρόντισε για ακόμα μία φορά να προκαλέσει, αυτή τη φορά για καλό σκοπό: όταν ανακοινώθηκε ότι το «Wrecking Ball» παίρνει το βραβείο για το καλύτερο video clip στα φετινά βραβεία MTV, η Μάιλι το παρέλαβε δια… αντιπροσώπου,.

«Σας ευχαριστώ όλους! Το όνομά μου είναι Τζέσε και αποδέχομαι αυτό το βραβείο εκ μέρους των 1,6 εκατομμυρίων αστέγων. Επέζησα σε διάφορα κέντρα. Μπορεί να είμαι αόρατος για εσάς στους δρόμους, αλλά έχω κι εγώ τα ίδια όνειρα με πολλούς από εσάς», είπε ο νεαρός από μικροφώνου, ενώ η Μάιλι, εμφανώς συγκινημένη, τον χειροκρότησε μαζί με τους υπόλοιπους celebrities!

Ο 22χρονος γοητευτικός ξανθός νεαρός και η τραγουδίστρια γνωρίστηκαν μέσω οργανισμού για τους άστεγους, ενώ η Μάιλι ανακοίνωσε μέσω των social media ότι ξεκινά καμπάνια ώστε να συγκεντρωθούν χρήματα για να βοηθήσει το κέντρο αστέγων «My Friend’s Place», στο Χόλιγουντ! Μάλιστα, για να δελεάσει ακόμα περισσότερο τον κόσμο, όσοι δώσουν χρήματα θα μπουν σε κλήρωση με έπαθλο ένα ταξίδι για δύο στη Βραζιλία, ενόψει της συναυλίας της στο Ρίο, στις 28 Σεπτέμβρη.

Δείτε τον άστεγο να παραλαμβάνει το βραβείο της Σάιρους!