​Πολύπλευρο ταλέντο είναι ο Τομ Χάνκς, ο οποίος εκτός από τις τεράστιες υποκριτικές του ικανότητες, είναι ΚΑΙ γκατζετάκιας!

Ο 58χρονος ηθοποιός φαίνεται πως… εμπνέεται από τα γαλανά νερά της Αντιπάρου, και επιστρέφοντας στο Hollywood μεγαλουργεί, ακόμα και σε τομείς πέραν της ηθοποιίας.

2d8m9ac.jpeg
Γιατί καλά τα Oscar, αλλά έχει και διαφορετικές αγάπες, που δεν είναι άλλες από τα gadgets και την τεχνολογία!

Τελευταίο του κατόρθωμα, είναι η εφαρμογή για iPad με όνομα «Hanx Writer», η οποία σκίζει στο «Apple Store».

Μάλιστα αυτές τις ημέρες, το «Hanx Writer» σκαρφάλωσε στο Νο1, με τους χρήστες να το λατρεύουν, αφού δίνει την αίσθηση σε όποιον έχει κατεβάσει την εφαρμογή, ότι χρησιμοποιεί παραδοσ��ακή γραφομηχανή!

hanx.0.0_standard_640.0.jpg
Βλέπετε, ο Χάνκς εκτός από λάτρης της τεχνολογίας, είναι κολλημένος και με τις γραφομηχανές, διαθέτοντας μια μεγάλη προσωπική συλλογή από αντίκες.

Έτσι αποφάσισε να συνδυάσει τις δυο μεγάλες του αγάπες σε μια.

Απευθύνθηκε σε μια εταιρεία του χώρου, έγιναν συνέταιροι για το συγκεκριμένο έργο, τους έστειλε ακόμη και τρεις παλιές γραφομηχανές από τη συλλογή του για να ζήσουν την εμπειρία και τελικά το app βγήκε στον αέρα.

ipad-636a271d61193458afc248267f352ded1.png
Ο διάσημος ηθοποιός, εξήγησε ότι τον ενέπνευσαν τα κλικ και το χαρακτηριστικό «ντινγκ» που κάνει η γραφομηχανή όταν φτάνει στο τέλος της γραμμής.

Η εφαρμογή διατίθεται σε τρεις εκδοχές και έχει βαθμολογία 4.5, με τον Τομ Χανκς να δηλώνει μέσω Twitter, πως «ο ήχος που κάνει η γραφομηχανή, το μπανγκ-μπανγκ, κλακ κλακ κλακ, πουκαπουκαπουκαπουκα, είναι σαν μουσική στα αυτιά κάποιων».