​Με ένα πολύ συγκινητικό κείμενο στο προσωπικό της site, αποχαιρέτησε η Μάρα Ουίλσον τον Ρόμπιν Ουίλιαμς, τον κινηματογραφικό της «μπαμπά», στην ταινία «Mrs Doubtfire».

9507208_1280x720.jpg
Η 27χρονη ηθοποιός που τότε ήταν μικρό κοριτσάκι, είναι συγκλονισμένη από τον τραγικό χαμό του ηθοποιού, ο οποίος έπασχε από κατάθλιψη, αφαιρώντας τη ζωή του.

«Πάντα μου θύμιζε λίγο τον πατέρα μου. Ο Ρόμπιν Ουίλιαμς όπως εγώ τον ήξερα, ήταν ένας ζεστός, ευγενικός, εκφραστικός και υπέροχος άνθρωπος» γράφει η ηθοποιός.

1408433049733.jpg-620x349.jpg

Γυρίζοντας το χρόνο πίσω, αναφέρεται στην περίοδο που συμπρωταγωνιστούσε με τον ηθοποιό, στην ταινία «Mrs Doubtfire»:

«Έκανε τα πάντα για να γελάσουμε εγώ και τα υπόλοιπα παιδιά. Έδειχνε ενστικτωδώς, να γνωρίζει τι θεωρούσαμε αστείο, χωρίς ποτέ να λέει κάτι ακατάλληλο. Όταν έμαθα ότι αυτοκτόνησε, ένιωσα σοκαρισμένη, θυμωμένη, μετανιωμένη, και πάνω απ΄όλα πολύ λυπημένη».

Προσθέτει ακόμα, πως «ο Ρόμπιν είχε μεγάλη επίδραση στη ζωή μου. Ήταν πολύ ταλαντούχος, και όποιος βρισκόταν τριγύρω του, ένιωθε χαρούμενος. Είναι λες και πέθανε ο αγαπημένος μου δάσκαλος».

C7zZhrFZjEvl.jpg

Ω��τόσο όπως λέει, ήταν και ένας πολύ ντροπαλός άνθρωπος:

«Όταν σου μιλούσε, είχε συνεχώς κάτω τα μάτια του, κοιτώντας τα παπούτσια του. Έμοιαζε τόσο ευάλωτος».

Τώρα που πλέον ο Ρόμπιν Ουίλιαμς δεν ζει, η Μάρα Ουίλσον λέει:

«Εύχομαι να είχαμε μιλήσει περισσότερο. Εύχομαι να είχα επικοινωνήσει μαζί του συχνότερα. Όντας ένα άτομο που σκέφτομαι μονίμως το χειρότερο σενάριο, ανησυχούσα πάντα να μη χάσω ανθρώπους που αγαπάω, αλλά δεν είχα φανταστεί ποτέ πως θα έχανα τον Ρόμπιν».

RobinWilliamsMaraWilson.jpg

Και καταλήγει λέγοντας:

«Αν μπορείς να αγγίξεις κάποιον όταν είνα�� μικρός, τότε είσαι για πάντα στην καρδιά του. Είναι πραγματικά αξιοσημείωτο πόσες ζωές κατάφερε να αγγίξει ο Ρόμπιν, και πόσοι άνθρωποι είπαν ότι τους θύμιζε τον πατέρα τους. Κατά κάποιο τρόπο, ο Ρόμπιν είναι πατέρας όλων μας, και εμείς παιδιά του επίσης!»