​Μπορεί να έδινε «μάχη» με την κατάθλιψη και το Πάρκινσον, ωστόσο, ο Ρόμπιν Γουίλιαμς δεν έπαψε να σκέφτεται τους συνανθρώπους του που είχαν ανάγκη, όπως φαίνεται από βιντεοσκοπημένο μήνυμα που έστειλε σε νεαρή καρκινοπαθή και είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας!

Λίγο πριν βάλει τέλος στη ζωή του, ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός θέλησε να στηρίξει μία 21χρονη θαυμάστριά του από τη Νέα Ζηλανδία, η οποία επικοινώνησε μαζί του μέσω email όταν έμαθε ότι είναι στο τελικό στάδιο του καρκίνου και έφτιαξε μια λίστα με επιθυμίες της.

article-0-2099A3AE00000578-680_634x416.jpg

«Γειά σου Βίβιαν, εδώ Ρόμπιν Γουίλιαμς. Τι γίνεται εκεί, στη Νέα Ζηλανδία;… Σου στέλνω την αγάπη μου, όπως και στον Τζακ και τη Σόφι. Τώρα μπορείς να με βγάλεις από τη λίστα σου», λέει μεταξύ άλλων στο βιντεοσκοπημένο μήνυμα ο Γουίλιαμς, ο οποίος, μάλιστα, μιλά με νεοζηλανδέζικη προφορά.

williams18n.jpg

Το βίντεο έδωσε στη δημοσιότητα ο σύζυγος της Βίβιαν, Τζακ, δηλώνοντας πως ήθελε να δείξει στον κόσμο πόσο καλός άνθρωπος ήταν ο ηθοποιός, αλλά και αποκαλύπτοντας ότι δεν έχει πει στη σύζυγό του ότι ο ηθοποιός αυτοκτόνησε για να μην στε��αχωρηθεί και επιβαρυνθεί η ήδη άσχημη κατάσταση της υγείας της…

Δείτε στο βίντεο το συγκινητικό μήνυμα του Ρόμπιν Γουίλιαμς!