Είναι διάσημος, γοητευτικός και πολύ ταλαντούχος! Ο λόγος για τον αγαπημένο ηθοποιό Γιάννη Στάνκογλου, ο οποίος άνοιξε την καρδιά του και μίλησε στο περιοδικό HELLO για όλα τα νέα δεδομένα στην ζωή του, την σχέση του με τα δύο παιδιά του, την αγάπη του για τον κινηματογράφο και τα μελλοντικά σχέδια του.

«Είμαι πολύ τυχερός γιατί καταπιάνομαι με δουλειές και πράγματα που μου αρέσουν πολύ τόσο στο θέατρο όσο και στον κινηματογράφο, όμως έχω και άλλες φιλοδοξίες» εξομολογήθηκε ο Γιάννης Στάνκογλου, εξηγώντας πως το ζητούμενο του είναι να δουλεύει με νέους ανθρώπους.

Ο γνωστός ηθοποιός παραδέχτηκε πως ένα από τα όνειρα του είναι να ασχοληθεί και με την σκηνοθεσία, ενώ αποκάλυψε πως το τελευταίο διάστημα είναι σε συζητήσεις με το Mega για να είναι, όπως είπε, σε μια νέα δραματι��ή σειρά του καναλιού, αφήνοντας ωστόσο να εννοηθεί πως τίποτε ακόμη δεν είναι σίγουρο!

Ο Γιάννης Στάνκογλου, ο οποίος αυτή την περίοδο κάνει διακοπές με την οικογένεια του, αποκάλυψε επίσης πως τον ελεύθερο χρόνο του τον αφιερώνει στα παιδιά και την σύζυγο του, προσθέτοντας πως ο ερχομός του δεύτερου παιδιού άλλαξε λίγο τις ισορροπίες.

«Το να έχεις δύο παιδιά μέσα στο σπίτι έχει σαφώς δυσκολίες όμως είναι ένα γεγονός που σε γεμίζει απίστευτη ενεργεία και θετικά συναισθήματα» δήλωσε ο ηθοποιός, εξηγώντας πως η υπομονή, η κατανόηση και η αγάπη ανάμεσα στο ζευγάρι είναι απαραίτητα προκειμένου να μπορέσει η σχέση να σταθεί, αλλιώς όπως παραδέχτηκε ένα παιδί μπορεί να οδηγήσει ακόμη και σε χωρισμό.