​Ο Αποστόλης Τότσικας μίλησε πρώτη φορά για τον γάμο του με την Ρούλα Ρέβη που έγινε στην Αμερική μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο γνωστός ηθοποιός είπε για την πιο χαρούμενη μέρα της ζωής του: «Η Ρούλα κανόνισε όλ��ς τις λεπτομέρειες για το γάμο από την Αθήνα. Το έκανε εδώ και αρκετό καιρό, πολύ χαλαρά, χωρίς άγχος.Είχε την ιδέα πως θα ήταν όμορφα να γίνει στο Λος Άντζελες, δεν ήξερε τελικά αν θα βγει, όμως όλα κούμπωσαν τέλεια» και συνεχίζει χωρίς να θέλει να αποκαλύψει πολλές λεπτομέρειες: «Θα σου πω τι γίνεται. Αν ήταν να κάνουμε ένα γάμο για τους δυο μας, ένα γάμο κρυφό, για να αρχίσω μετά να λέω παντού τα τι και πώς, κλάψε με, μανούλα, κλάψε με».

Ο γάμος του ζευγαριού, μετά από 7 χρόνια σχέσης, έγινε στο Μπέβερλι Χιλς, με κουμπάρο τον καλό τους φίλο Δημήτρη Γιαννέτο.

270614125920_0141.jpg
Για εκείνον, μάλιστα, ήταν το πρώτο ταξίδι στο Λος Άντζελες, μια πόλη που πάντα ονειρευόταν να επισκεφτεί.

Ο μόνος άνθρωπος που ήξερε για τον γάμο τους φαίνεται ότι ήταν η Ζέτα Μακρυπούλια. Ο γνωστός ηθοποιός είπε: «Αν το λες στη Ζέτα, είναι σαν να μην το λες σε κανέναν. Είναι φοβερή».

270614125920_0890.jpg
Η Ζέτα μάλιστα ήταν εκείνη που έκανε δώρο στη Ρούλα Ρέβη το όμορφο μακρύ φόρεμα που φορούσε στο γ��μο ενώ μία ημέρα πριν το ταξίδι τους πήγε στο σπίτι τους και τους έδωσε μία βιντεοκάμερα. «Της έδωσε εντολή να τραβήξει στιγμές από όλο το ταξίδι και το γάμο!» δήλωσε ο κουμπάρος του ζευγαριού, Δημήτρης Γιαννέτος ο οποίος συνέχισε λέγοντας:

«Ξαφνικά χτύπησε το τηλέφωνό μου και ήταν η Ρούλα, η οποία μου ανακοίνωσε, μέσα σε μια μόλις πρόταση, πως μόλις είχαν έρθει με τον Αποστόλη στο Λος Άντζελες και την επόμενη εβδομάδα παντρεύονταν και ήθελαν να τους παντρέ… Σε αυτό το σημείο το τηλέφωνό μου έμεινε από μπαταρία. Όπως καταλαβαίνεις, ήταν ένα σοκ. Ήταν από τις πιο όμορφες στιγμές που έχω ζήσει, γεμάτες συναισθήματα και δάκρυα χαράς στην τελετή. Τους εύχομαι να συνεχίσουν να ζουν τόσο δυνατά και με τόσο πάθος, όπως κάνουν από την πρώτη στιγμή της γνωριμίας τους. Τους αγαπώ πολύ και είμαι πολύ χαρούμενος για τη νέα μου οικογένεια».