​Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη προχώρησε η νικήτρια της φετινής Eurovision, Κοντσίτα Βουρστ, η οποία μίλησε για την Ελλάδα, την Άννα Βίσση αλλά και την προσωπική της ζωή.

euro2t.jpg
Η Κοντσίτα ανέφερε ότι ο διαγωνισμός της Eurovision, άλλαξε ολοκληρωτικά τη ζωή της και τόνισε ότι στη προσωπική της ζωή είναι απλά… ο Τομ!

Conchita-Wurst-FOTO-570.jpg
«Είμαι η Κοντσίτα μόνο στο καλλιτεχνικό κομμάτι της ζωής μου. Δεν πηγαίνω στο σούπερ μάρκετ ντυμένος γυναικεία. Στην ιδιωτική μου ζωή υπάρχει χώρος μόνο για τον Τομ».

Ερωτήματα προκαλεί και η αινιγματική απάντηση της σχετικά με το αν είναι παντρεμένη καθώς είπε: «Η Κοντσίτα είναι παντρεμένη… Ο Τομ είναι single!»

φδητρξ.jpg
Μάλιστα, συμβούλευσε τους νέους να βρουν και να αγαπήσουν τον εαυτό τους γιατί μόνο έτσι θα γίνουν ευτυχισμένοι, ενώ όταν ρωτήθηκε για το αν έχει πέσει θύμα ρατσισμού ανέφερε: «Νομίζω πως τέτοιου είδους περιστατικά (κοινωνικού ρατσισμού), είναι πάνω κάτω παρόμοια για όσους είναι gay. Ναι, πέρασα δύσκολα σαν έφηβος. Όμως από τότε που αποφάσισα να είμαι περήφανος για τον εαυτό μου, περνάω υπέροχα. Η προκατάληψη είναι ένα ζήτημα που θέλει δουλειά από όλους. Το «κλειδί» είναι να σκεφτόμαστε προτού μιλήσουμε. Μπορείς να ζήσεις όπως θέλεις, αρκεί να μην πληγώνεις κανέναν.»

pegasus_LARGE_t_1041_106269193.JPG
Όσον αφορά τη πρόσφατη εμφάνιση της στη Μύκονο, στο πλάι της Άννας Βίσση, δήλωσε ενθουσιασμένη από την Ελληνίδα σταρ, ενώ φαίνεται να λάτρεψε και τη χώρα μας, την οποία χαρακτήρισε «παράδεισο».

eurovision1_2014_5_12_16_56_19_b1.jpg
«Την Άννα Βίσση, την γνώριζα σαν τραγουδίστρια. Άλλωστε, είχα πει, το 2007, σε ένα talent show το τραγούδι της «Everything». Μου τηλεφώνησε το βράδυ πριν τον ημιτελικό στην Κοπεγχάγη και από τότε κρατήσαμε επαφή. Ήταν μεγάλη τιμή για μένα να μιλήσω αλλά και να εμφανιστώ μαζί της. Νιώθω μια πολύ βαθιά σύνδεση μαζί της, ενώ και η Ελλάδα είναι υπέροχη. Είναι παράδεισος! Θα ήθελα να μείνω για πάντα».