Για τα πράγματα που προσπαθούσε να κρατήσει κρυφά από τον Δημήτρη Μάζη στην αρχή της γνωριμίας τους αποκάλυψε η Μπέττυ Μαγγίρα και η αλήθεια είναι ότι μας… κούφανε με την αφοπλιστική της ειλικρίνεια!

Κρατηθείτε! Όσο περίεργο και αν σας ��αίνεται η show woman εξομολογήθηκε μεταξύ άλλων σε συνέντευξή της ότι δεν μπορούσε να πάει… τουαλέτα όταν εκείνος ήταν στο σπίτι!

«Θα σου φανεί αστείο, αλλά στην αρχή δεν μπορούσα να πάω στην τουαλέτα όταν ήξερα ότι είναι εκείνος ��το σπίτι. Έπρεπε λοιπόν να βρίσκω διάφορες προφάσεις για να τον διώχνω. Δεν θα ξεχάσω, σε μία από τις πρώτες μας ρομαντικές αποδράσεις που πήγαμε στη Σαντορίνη. Φτάνουμε στο ξενοδοχείο, που ήταν ακριβώς απέναντι από το ηφαίστειο και πιάστηκε η αναπνοή μου μόλις είδα τη θέα. Τόσο υπέροχα ήταν. Μπαίνουμε στο δωμάτιο και τι να δω: το μπάνιο δεν είχε πόρτα! Ε, περιττό να πω ότι κάθε φορά που ήθελα να πάω στην τουαλέτα τον υποχρέωνα να βγαίνει στο μπαλκόνι. Ακόμη και τώρα δεν του επιτρέπω να μπει στο μπάνιο όταν είμαι μέσα και απορώ με τα ζευγάρια που το κάνουν. Δεν χρειάζεται να τα απομυθοποιήσουμε όλα πια» ανέφερε.

Να δούμε τι άλλο θα ακούσουμε από τους εγχώριους σταρ! Και μη χειρότερα!