Πρώτο στην παγκόσμια λίστα πωλήσεων κατάφερε να φτάσει το 2013, το νεανικό γκρουπ από τη Βρετανία, οι One Direction.

Το τελευταίο τους άλμπουμ με τίτλο «Midnight Memories» άγγιξε τα 4 εκατομμύρια πωλήσεις παγκοσμίως, και αναδείχτηκε ο εμπορικότερος δίσκος της χρονιάς που πέρασε!

«Είμαστε προφανώς εκστασιασμένοι και απίστευτα χαρούμενοι. Είχαμε μια υπέροχη ομάδα από ανθρώπους γύρω μας, οι οποίοι μας βοήθησαν να επιτευχθούν αυτά και πάνω από όλα θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους fans μας. Οφείλουμε όλη την επιτυχία μας σε αυτούς» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Liam Payne.

Οι One Direction αναδείχτηκαν το 2010 μέσα από το βρετανικό «The X-Factor» και τα τρία άλμπουμ που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα έχουν πουλήσει πάνω από 8 εκατομμύρια αντίτυπα.

Στη δεύτερη θέση της λίστας έρχεται ο Έμινεμ με 3,2 εκατομμύρια πωλήσεις, ενώ ακολουθούν ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ με 3,6, ο Μπρούνο Μαρς με 3,2 και οι Daft Punk με 3,2 εκατομμύρια.

Από τις δημοφιλείς γυναίκες pop stars, η Κέιτι Πέρι έρχεται στην έκτη θέση με 2,8 εκατομμύρια πωλήσεις, η Lady Gaga στην ένατη και η Μπιγιονσέ στη δέκατη θέση με 2,3 εκατομμύρια πωλήσεις, αντίστοιχα.