Για τον τραγικό θάνατο του καλού του φίλου Πολ Γουόκερ που προκάλεσε παγκόσμιο σοκ μίλησε για πρώτη φορά ο Βιν Ντίζελ, ο οποίος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Live with Kelly and Michael».

Όπως σας έχουμε γράψει από το star.gr, ο αδικοχαμένος ηθοποιός έφυγε από τη ζωή το Δεκέμβριο, όταν η Porsche που οδηγούσε ο κολλητός του φίλος Roger Rodas, ξέφυγε της πορείας της, προσέκρουσε σε ένα στύλο και άρπαξε φωτιά, με αποτέλεσμα ο 40χρονος ηθοποιός και ο συνοδηγός του να καούν ζωντανοί μέσα σ΄αυτή.

Walker-Diesel-Getty.jpg
Ο πρωταγωνιστής του Fast and Furius εμφανώς συγκινημένος δήλωσε: « Ήταν ένα βαρύ πράγμα, Μάικλ! Η αδελφική σχέση που είχα με τον Πολ Γουόκερ ήταν κάτι εντελώς διαφορετικό. Ήταν κάποιος που ... μεγαλώσαμε στην δουλειά μαζί, γίναμε μαζί διάσημοι. Και ξέρεις είναι πολύ δύσκολο να θρηνείς κάποιον και να πρέπει στα γυρίσματα να μιλάς σα να τον έχεις μπροστά σου»

Ο Γουόκερ έφυγε από τη ζωή ενώ βρισκόταν στα σκαριά η παραγωγή της ταινίας «Fast and Furious 7» και οι κινηματογραφιστές χρησιμοποίησαν τον υπολογιστή και τα αδέλφια του Πολ Γουόκερ, για να ολοκληρωθούν τα γυρίσματα τα οποία διακόπηκαν μετά τον ξαφνικό χαμό του.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ