Έπειτα από αρκετό καιρό η Δήμητρα Ματσούκα αποφάσισε να μιλήσει και να αποκαλύψει τον λόγο που τα τελευταία χρόνια έχει επιλέξει να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή της έκανε μια μικρή αναδρομή στο χρόνο και θυμήθηκε τα παιδικά της χρόνια... και συγκεκριμένα τις φωτογραφίες που χάζευε στα ξένα περιοδικά.

μμμ.png


«Εξαιτίας του πατέρα μου, είχα επαφή από παιδί με τα ξένα περιοδικά και λάτρευα τις φωτογραφίσεις που έβλεπα σε αυτά. Προφανώς ήμουν πιο ματαιόδοξη, ως πιο μικρή, και έλεγα “ναι” σε concept που ήταν συγκλονιστικά, μα που συνοδεύονταν από φρικτά εξώφυλλα. Κάποια στιγμή κατάλαβα ότι δεν μπορεί να υπάρξει μια συμφωνία κυρίων, πάντα αυτά που υπόσχονταν δεν τηρούνταν. “Πειραγμένα” εξώφυλλα κι εγώ εξαπατημένη”», ανέφερε.

Η Δήμητρα Ματσούκα μίλησε και για ένα ατυχές περιστατικό, το οποίο συνέβη πριν από λίγα χρόνια και ήταν… η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι: «Το 2004 τελείωσε η ιστορία μου με όλα αυτά συνειδητά. To κερασάκι στην τούρτα ήταν μια φωτογράφιση στο concept της τηλεταινίας Δρόμος του Βασίλη Τσελεμέγκου. Φορούσα φόρεμα με τιράντες, μπότες και καπέλο. Σκύβοντας φάνηκε το στήθος μου. Οι φωτογραφίες δεν δημοσιεύτηκαν ποτέ, αλλά από το ατελιέ του περιοδικού διέρρευσαν και έκαναν το γύρο του Διαδικτύου, όπου υπάρχουν ως σήμερα. Εκεί κατάλαβα πως είμαι τελείως απροστάτευτη. Και πάγωσα».