​Θέμα των ημερών είχε γίνει η μεγάλη συναυλία του Αντώνη Ρέμου με τον Χούλιο Ιγκλέσιας στη Μύκονο.

Το εντυπωσιακό party που στήθηκε στο Nammos στην Ψαρού τράβηξε τα φώτα της δημοσιότητας και λόγω των μεγάλων ονομάτων που τραγούδησαν αλλά και λόγω της χλιδής!

Όπως σας είχαμε γράψει και σε προηγούμενη ανάρτηση, στα δύο εκατομμύρια ευρώ ανήλθαν οι εισπράξεις της συναυλίας, το βράδυ της Τετάρτης, στην οποία έκαναν... guest εμφάνιση δύο υπάλληλοι της Γενικής Γραμματείας Εσόδων, που φύλαξαν καραούλι δίπλα στην ταμειακή μηχανή! Το ποσό που θα εισπράξει το Δημόσιο από τον ΦΠΑ ανέρχεται στις 500.000 ευρώ.

ρεμοσ σχολιο.jpg

Μετά τα όσα ακούστηκαν γράφτηκε στο προφίλ του Official Fan Club του Ρέμου στο Facebook το εξής καυστικό σχόλιο: «500.000 ευρώ ΦΠΑ στα ταμεία του κράτους από τη συναυλία του Ιγκλέσιας Ρέμου στο Νάμμος της Μυκόνου.. Γιατί το Υπουργείο Οικονομικών θέλει κι άλλες τέτοιες συναυλίες».

Από κάτω υπήρχε ένα url που παρέπεμπε σε άρθρο στο οποίο επισημαινόταν η παρουσία του ΣΔΟΕ καθ' όλη της διάρκεια της συναυλίας στο μαγαζί. Να σημειωθεί ότι δεν είναι γνωστό αν το σχόλιο αυτό το έγραψε ο ίδιος ο τραγουδιστής ή κάποιος από το fan club του.

Υπενθυμίζεται ότι, πέρυσι το καλοκαίρι, μπήκε λουκέτο σε ένα beach bar στο Λιτόχωρο, όπου θα εμφανιζόταν ο Αντώνης Ρέμος. Οι θαμώνες έπρεπε να πληρώσουν εισιτήριο 20 ευρώ με το ποτό τους. Βέβαια οι διοργανωτές δεν είχαν λογαριάσει το ΣΔΟΕ. Μετά από έλεγχο βρέθηκε ότι το καφέ-μπαρ δεν είχε τα απαραίτητα χαρτιά από την εφορία που έπρεπε ώστε να δικαιολογεί την εμφάνιση του τραγουδιστή και μπήκε λουκέτο για 48 ώρες στην επιχείρηση.