Λένε πως αν ραγίσει το γυαλί δύσκολα ξανακολλάει. Αυτό ακριβώς συνέβη και στην περίπτωση των τραγουδιστών και αδερφών, Βάιου και Γιώργου Μαργαρίτη.

Οι δυο τους έχουν να μιλήσουν περίπου 30 χρόνια και το μόνο που έχει απομείνει για να τους ενώνει είναι το ίδιο επίθετο.

«Εδώ και πολλά χρόνια δεν έχουμε καμία σχέση με τον αδελφό μου. Γεγονός που οφείλεται σε μία οικονομική ρήξη, η οποία δημιουργήθηκε στα τέλη της δεκαετίας του '70», αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Βάιος.

b22.jpg
(Ο αδερφός του Γιώργου Μαργαρίτη, Βάιος)

Ο ίδιος ανέφερε πως όλα ξεκίνησαν την περίοδο 1978 - 1979, όταν ο Γιώργος Μαργαρίτης άνοιξε ένα μπουζουξίδικο στη Γλυφάδα, την Ανεμώνα. Επειδή δεν μπορούσε να βγάλει άδεια στο όνομά του, ζήτησε από τον Βάιο να μπει μπροστά με αποτέλεσμα να βρεθεί πνιγμένος στα χρέη.

«Ο Γιώργος κατά καιρούς άνοιγε διάφορα νυχτερινά μαγαζιά, αλλά γι' αυτό το μαγαζί, για λόγους που δεν θέλω να πω, δεν μπορούσε να πάρει άδεια. Εγώ που τότε ήμουν 28 χρονών δεν του έφερα αντίρρηση όταν μου ζήτησε να βγει η άδεια στο όνομά μου. Έτσι, τρία χρόνια μετά έφαγα μεγάλο λούκι με χρέη στην Εφορία, στο ΙΚΑ, μέχρι και ένταλμα σύλληψης είχα στην πλάτη μου. Για μια δεκαετία δούλευα για να πληρώνω τα χρέη του μαγαζιού. Τα καλύτερα μου χρόνια είχα να ασχοληθώ με τα χρωστούμενα του... κυρίου και όχι να αφοσιωθώ στην καριέρα μου. Ε, από τότε δεν μιλάμε», πρόσθεσε ο Βάιος Μαργαρίτης.