​Μέχρι και 25.000 «έσκασαν» οι παρέες που κάθισαν στα πρώτα τραπέζια της συναυλίας του Χούλιο Ιγκλέσιας με τον Αντώνη Ρέμο στη Μύκονο, όπου το εισιτήριο είχε 1.000 ευρώ το κεφάλι!

Βραδιά για «παχιά» πορτοφόλια ήταν η συναυλία, τα συνολικά έσοδα της οποίας, όπως έχει γράψει το star.gr, έφτασαν τα 2 εκατομμύρια ευρώ.

Ο πρόεδρος της Γαλατασαράι, Ουνάλ Αισάλ, με την Ελληνίδα γυναίκα του, τη δημοσιογραφο Φανή Γραμματικόγιαννη, ήταν μεταξύ εκείνων που έκαναν υψηλό λογαριασμό, αγγίζοντας τις 25.000 ευρώ. Ο Τούρκος μεγιστάνας και η παρέα του, συνολικά περίπου 15 άτομα, κατανάλωσαν σαμπάνιες και το μενού που περιλαμβανόταν στην τιμή της βραδιάς, διασκεδάζοντας με την ψυχή τους.

Έλληνες και ξένοι μεγα��οεπιχειρηματίες ήταν ως επί το πλείστον στο κοινό, χωρίς να λείπουν celebrities -όπως η Βάνα Μπάρμπα, η (απανταχού event παρούσα) Μαριλένα Παναγιωτοπούλου με τον σύζυγό της Κωνσταντίνο Κοροξενίδη και η Δέσποινα Μοιραράκη με τον σύζυγό της Γιάννη Κοντούλη- και άνθρωποι του αθλητισμού, όπως οι Σαρούνας Γιασικεβίτσιους και Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς.

Δείτε το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star με όλες τις λεπτομέρειες