​Η μία κακοτυχία μετά την άλλη ήρθαν στη ζωή του Γιάννη Σπαλιάρα, που εξομολογείται ότι χώρισε λίγο πριν παντρευτεί, αλλά και ότι δεν έχει φίλους!

«Πρόσφατα έφτασα ένα βήμα πριν από τον γάμο. Χωρίσαμε όμως με τη σύντροφό μου. Ήμουν πολύ ερωτευμένος», παραδέχεται το γνωστό μοντέλο, που υπήρξε ζευγάρι με την Κύπρια καλλονή και Μις Γιανγκ, Ροζίτα Κενταλά.

Μάλιστα, ο Γιάννης δεν κρύβει ότι ο χωρισμός τον επηρέασε: «ένιωθα βαθιά θλίψη και επιδίωκα να μένω περισσότερο μόνος μου. Δεν ήθελα να βλέπω κόσμο. Όταν χωρίζεις από έναν άνθρωπο που αγαπάς και τον χάνεις πια από τη ζωή σου, βιώνεις ένα μικρό θάνατο. Είναι πολύ οδυνηρό. Το έζησα στην τελευταία μου σχέση, όπως και σε άλλες παλαιότερα. Τώρα, όμως, είμαι στη φάση που έχω αρχίσει να συνέρχομαι».

«Δεν έχω φίλους. Είναι πολύ δύσκολη η αντρική φιλία, ειδικά στο χώρο μου. Νομίζω ότι έχει χαθεί το φιλότιμο», αναφέρει σε άλλο σημείο της συνέντευξης το μοντέλο, όταν τον ρωτούν τι λείπει από την ζωή του και, τονίζοντας ότι υπήρξαν άτομα που τον πρόδωσαν, καταλήγει «νομίζω ότι πλέον είναι όλοι διπρόσωποι! Όταν συναντώ έναν φυσιολογικό άνθρωπο, νιώθω σαν να έχω ανακαλύψει την Αμερική! Έχω βοηθήσει πολλούς και πίσω από την πλάτη μου μου έριχναν μαχαίρια. Όσο δυνατό στομάχι κι αν έχω, είναι σκληρό!».