​Μπορεί ο Αντίνοος Αλμπάνης και η Ντορέττα Παπαδημητρίου να μην επιβεβαιώνουν την σ��έση τους κι ας βγάζει μάτι, ωστόσο, ο νεαρός ηθοποιός δεν διστάζει να ανοίξει τα χαρτιά του για το ενδεχόμενο ενός γάμου και την πατρότητα!

«Όχι, ο γάμος δεν είναι κάτι που υπάρχει στα άμεσα σχέδιά μου. Δεν υπάρχει στο μυαλό μου, δεν είναι κάτι που μπορώ να σχεδιάσω ή να προγραμματίσω», δηλώνει ο Αντίνοος σε συνέντευξή του.

Τονίζοντας ότι αυτό που προέχει για εκείνον είναι η δουλειά του, ο ηθοποιός μιλά και για το ενδεχόμενο να γίνει πατέρας: «ακόμα παίζω τον ρόλο του παιδιού! Είμαι από τους ανθρώπους που δεν κάνω σχέδια μακροπρόθεσμα. Αυτό που έχω πάντα στο μυαλό μου είναι να συνεχίσω να κάνω τη δουλειά που έχω αγαπήσει και που τόσο αναίμακτα έχω καταφέρει να κάνω μέχρι στιγμής. Με κάνει πολύ ευτυχισμένο άνθρωπο η δουλειά που ε��έλεξα».

«Έχω επιλέξει να ζω τη ζωή μου με τον τρόπο που με ευχαριστεί, δεν με ζορίζει και δεν με δυσκολεύει. Από εκεί και πέρα, δεν αφορά κανέναν τι κάνω στη ζωή μου, δεν μου αρέσει να βγαίνω να κάνω δηλώσεις, να μιλάω για πράγματα για τα οποία στο μέλλον μπορεί να μετανιώσω. Είναι μια δική μου στάση για να προφυλάσσω τον εαυτό μου και ίσως και την εικόνα μου μελλοντικά. Δεν προτίθεμαι να ξεπουλήσω τη ζωή μου προκειμένου να γίνω πιο ''εμπορικός''», καταλήγει ο Αντίνοος, εξηγώντας γιατί δεν παραδέχεται όσα γίνονται τα προσωπικά του!