​Στα χέρια πιάστηκαν Ορλάντο Μπλουμ και Τζάστιν Μπίμπερ έξω από πασίγνωστο στέκι στην Ίμπιζα, όταν ο νεαρός τραγουδιστής άφησε να εννοηθεί πως κοιμήθηκε με την πρώην σύζυγο του ηθοποιού, Μιράντα Κερ!

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, όλα άρχισαν στο εσωτερικό του «Cipriani», όταν ο ηθοποιός αγνόησε επιδεικτικά τον τραγουδιστή που του έτεινε το χέρι για να τον χαιρετήσει την ώρα που έφευγε.

bieberbloom.jpg

Εκνευρισμένος, ο Τζάστιν είπε στον Ορλάντο πως η πρώην γυναίκα του και μητέρα του παιδιού του, Μιράντα Κερ, ήταν «πολύ καλή», αφήνοντας να εννοηθεί πως είχαν συνευρεθεί σεξουαλικά, όπως ανέφεραν δημοσιεύματα στο παρελθόν (μιλούσαν για «καυτό» βράδυ μετά το show της «Victoria’s Secret» το 2012).

Η συνέχεια δόθηκε έξω από το μαγαζί: έξαλλος ο ηθοποιός, κινήθηκε απειλητικά εναντίον του τραγουδιστή και του έριξε μπουνιά, με τον Τζάστιν να ακούγεται να λέει «τι έγινε μωρή σκύλα;».

bieberkerr.jpg

Το επεισόδιο δεν έληξε εκεί, καθώς ο νεαρός τραγουδιστής «ανέβασε» στη συνέχεια στα social media φωτογραφία της Μιράντα Κερ, την οποία μετά από λίγο διέγραψε

Ο καβγάς των δύο ανδρών καταγράφθηκε σε βίντεο από περαστικούς, ενώ ουδείς από τους δύο έχει κάνει μέχρι αυτή την ώρα κάπο��ο σχόλιο!

Δείτε στο βίντεο τον καβγά Ορλάντο Μπλουμ – Τζάστιν Μπίμπερ