Στην πρωινή εκπομπή του «89,8 Δρόμος fm» με τον Άκη Αναστασιάδη και την Ελένη Καρποντίνη βρέθηκαν οι Boys and Noise.

Ο Άρης, ο Βαγγέλης και ο Jimmy είναι τα τρία μέλη του νέου boy band που έχουν τρελάνει τις φανατικές τους θαυμάστριες οι οποίες τους ακολουθούν παντού, ενώ ήδη μετρούν πολλές συνεργασίες με καταξιωμέν��υς καλλιτέχνες.

4505_KARPONTINI_BOYS_AND_NOISE_ANASTASIADIS_3072014 (1).jpg
Αυτό το διάστημα βρίσκονται στο πλευρό του Σάκη Ρουβά, καθώς ανοίγουν την συναυλία «Αce of Heart» και οι τρεις τους μιλούν με τα καλύτερα λόγια για την ευκαιρία που τους έδωσε.

«Είναι τεράστια αυτή η συνεργασία που μας έχει δώσει την τιμή ο Ρουβάς να κάνουμε μαζί του και το να παίζουμε στο πλευρό αυτού του ανθρώπου γιατί είναι η καριέρα που ονειρευόμαστε, θα τον ευχαριστούμε για αυτό. Έχουμε δει τον κόσμο που δεν περιμέναμε ποτέ να δούμε κάτω από τη σκηνή.»

Όπως αποκάλυψαν τον Νοέμβριο θα συνεργαστούν με την Δέσποινα Βανδή, τον Νίκο Οικονομόπουλο και την Demy στο Fever ενώ εξομολογ��θηκαν αν θα συμμετείχαν σε κάποιο talent show.

«Στο μόνο talent show που θα πήγαινα θα ήταν στο "The Voice" γιατί ασχολείται με τον καλλιτέχνη και όχι με τη ζωή του» ανέφερε ο Jimmy.

4517_BOYS_AND_NOISE_3072014.jpg
«Ανάλογα τι φάση που θα ήμουν» είπε ο Βαγγέλης ενώ ο Άρης υποστήριξε ότι θα πήγαινε κάποια στιγμή «αν προσπαθούσα και δεν μπορούσα να περάσω από το ερασιτεχνικό στο επαγγελματικό επίπεδο. Είναι μεγάλο όπλο να πας σε ένα τέτοιο show».

Όσο για το αν θα συμμετείχαν στη Eurovision; «Έχω κάνει τη σκέψη πως θα ήταν αν συμμετείχαμε σαν συγκρότημα στη Eurovision. Πριν ένα χρόνο το φοβόμουν, ακόμα το φοβάμαι δεν ξέρω αν είναι για εμάς. Πιστεύω όμως ότι θα μπορούσαμε να μπούμε σε αυτή τη διαδικασία» ανέφερε ο Jimmy.

Πάντως, αν τους έκαναν την πρόταση θα ήταν έτοιμοι για κάτι τέτοιο δήλωσε με αποφασιστικότητα ο Άρης, ενώ αναφερόμενοι στην εμφάνιση των Freaky Fortune στη φετινή Eurovision στη Δανία και οι τρεις συμφώνησαν ότι αδικήθηκαν στη βαθμολογία.

Ερωτηθέντες για την πιο ωραία συμβουλή που τους έχουν δώσει υποστήριξαν ότι ήταν εκείνη του Σάκη Ρουβά, ο οποίος τους είπε προσέξουν να μην πάρουν τα μυαλά τους αέρα, αλλά και του μαέστρου του ο οποίος τους συμβούλεψε να μην ακούνε λόγια τρίτων.

Επιμέλεια: Στέλλα Αθανασάκη