​Ένα… διαμ��ρισμα στάθηκε η αφορμή για να φουντώσουν πάλι τα σενάρια για χωρισμό της Μπιγιόνσε: η τραγουδίστρια είδε μόνη της το διαμέρισμα, κρυφά από τον σύζυγό της!

beyonceapartment.jpg

Η 32χρονη σταρ κατέφτασε στο Μανχάταν χωρίς τον Τζέι Ζι και κοίταξε ένα ρετιρέ αξίας περίπου 16 εκατομμυρίων ευρώ και σχεδόν μισό σε έκταση από το σπίτι – μεγαθήριο στο οποίο διαμένει τώρα.

beyonce1.jpg

«Ήταν πολύ διακριτική, σαν να προσπαθούσε να κρυφτεί», δήλωσε πηγή στην εφημερίδα «New York Post». Παράλληλα, άτομα από το περιβάλλον της τραγουδίστριας σημειώνουν με νόημα πως ο ράπερ είναι ο σύμβουλός της σε κάθε αγορά ακινήτου, οπότε η απουσία του ρίχνει λάδι στη φωτιά, αλλά και ότι το διαμέρισμα είναι πολύ μεγάλο για να είναι μόνο για εκείνη!

beyonce2.jpg

Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, το διάσημο ζευγάρι φέρεται στα πρόθυρα του διαζυγίου εδώ και αρκετούς μήνες. Ωστόσο, λόγω των συμβολαίων που έχει υπογράψει για την κοινή του περιοδεία, που είναι σε εξέλιξη, ο χωρισμός αναμένεται να είναι δικαστικός και να γίνει γνωστός μόλις ολοκληρωθούν οι συναυλίες

beyonce3.jpg