Μία «γεύση» από το επικό φινάλε του «Χόμπιτ» αποκάλυψε μέσω των social media ο σκηνοθέτης της ταινίας, Πήτερ Τζάκσον, παρά το ότι το τρέιλέρ της δεν επρόκειτο να κυκλοφορήσει πριν από τον Οκτώβριο!

Το «The Battle of the Five Armies» θα βγει στις αίθουσες στις 17 Δεκεμβρίου και θα αφηγείται τις τελευταίες περιπέτειες του Μπίλμπο Μπάγκινς, του Θόριν και των Νάνων: έχοντας πάρει πίσω το βασίλειό τους από τον Νοσφιστή Σμάουγκ, οι ήρωες, άθελά τους, απελευθερώνουν μια θανατηφόρα δύναμη στον κόσμο. Ο Σμάουγκ εξαπολύει οργισμένα τη φωτιά του στους ανυπεράσπιστους κατοίκους της Πόλης της Λίμνης, ενώ, χωρίς να το καταλάβει κανείς, ο Σάουρον εκστρατεύει με τα Ορκ ενάντια στο Μοναχικό Βουνό. Καθώς το σκοτάδι ετοιμάζεται να τους σκεπάσει, οι φυλές των Νάνων, των Ξωτικών και των Ανθρώπων πρέπει ν’ αποφασίσουν αν θα ενώσουν τις δυνάμεις τους ή θα καταστραφούν

«Έχω την εντύπωση ότι κανα - δυο από εσάς που μου το ζητήσατε», έγραψε ο Πήτερ Τζάκσον στο Facebook και έδωσε στη δημοσιότητα το βίντεο, κάνοντας τους εκατομμύρια fans της ταινίας ανά τον κόσμο να παραληρούν ακόμα περισσότερο!

Δείτε το βίντεο από το «The Battle of the Five Armies»!