Το ότι η Κέιτ Μίντλετον έχασε το μωρό που κυοφορούσε, λίγες ημέρες πριν ο μικρός πρίγκιπας Τζορτζ γιορτάσει τα πρώτα του γενέθλια, αποκαλύπτει περιοδικό, επικαλούμενο στενή φίλη της δούκισσας του Κέιμπριτζ!

Ουδείς από το παλάτι είχε επιβεβαιώσει ή διαψεύσει πως ο Ουίλιαμ και η Κέιτ περίμεναν το δεύτερο πα��δί τους, κάτι που είχε αποκαλύψει σε συνέντευξη της στη «Mirror» η φίλη της δούκισσας, Τζέσικα Χέι, όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει.

Το πρόσωπο που μίλησε για την εγκυμοσύνη είναι αυτό που αποκάλυψε και την αποβολή: κατά το περιοδικό «Globe», ένα πρωινό του Ιουλίου η Κέιτ ξύπνησε με έντονη αδιαθεσία. Αρχικά, νόμιζε πως ήταν μία από τις ναυτίες της εγκυμοσύνης, ωστόσο, απέβαλε!

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσιεύματα, η αποβολή «τσάκισε» ψυχολογικά, τόσο την νεαρή δούκισσα, όσο και τον σύζυγό της, ο οποίος είναι πάντα στο πλευρό της και την στηρίζει, ενώ η ίδια επιμένει να προσπαθήσουν σύντομα να αποκτήσουν δεύτερο παιδί!

Έως αυτή την ώρα, το δημοσίευμα για την αποβολή δεν έχει σχολιαστεί από το παλάτι, όπως και εκείνο για την εγκυμοσύνη...