Καλεσμένη στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή ήταν το πρωί της Δευτέρας η Πηνελόπη Πλάκα.

Όταν το θέμα πήγε στην προσωπική της ζωή και συγκεκριμένα στις φήμες που την θέλουν- μετά τις φωτο που είδαν το φως της δημοσιότητας να διατηρεί σχέση με το συνάδελφό της Κώστα Αποστολάκη η νεαρή ηθοποιός έδειξε τον εκνευρισμό της και δεν έκανε… πλάκα!

«Ρε συ Πηνελόπη, πιστεύεις ότι το γεγονός ότι είσαι τόσο νέο, ωραίο κορίτσι είναι η βασική αιτία που όλοι ασχολούνται και με την προσωπική σου ζωή; Ξέρω για κάποιες σχέσεις σου, με τον Παναγιώτη Μπουγιούρη που έχει δει τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά ξέρω και άλλες δέκα σχέσεις...», ρώτησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή την Πηνελόπη η οποία απάντησε φανερά ενοχλημένη: «Καλά, δε νομίζω να έχεις ακούσει για δέκα σχέσεις».

Όσο για τη φημολογούμενη σχέση με τον Κώστα Αποστολάκη δήλωσε: «Επειδή ο Κώστας από ότι ξέρω θα έρθει την Τετάρτη, να τα πείτε αυτά με τον Κώστα, όχι με μένα! Αν είναι εύκολο...» και στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Να πούμε για την παράσταση»;

«Γιατί ρε συ Πηνελόπη; Εμείς σε εκνευρίσαμε επειδή κάναμε μια ερώτηση;», ρώτησε ενοχλημένη η Σταματίνα Τσιμτσιλή. «Όχι δεν εκνευρίζομαι, απλώς έρχομαι σε δύσκολη θέση. Αυτό...», ήταν η απάντηση.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ