​Τέλος στο… σήριαλ με την βάφτιση της κόρης τους έβαλαν η Πέγκυ Ζήνα και ο Γιώργος Λύρας: το μυστήριο θα γίνει στις 31 Αυγούστου, με την Ηλέκτρα να παίρνει και επίσημα το όνομά της σε ηλικία 2,5 ετών!

Από το περασμένο Καλοκαίρι επρόκειτο να γίνει η βάφτιση της μονάκριβης κόρης του ζευγαριού, όμως, αναβολή στην αναβολή, πέρασε ένας χρόνος. «Θα την βαφτίσουμε μόλις ανοίξει ο καιρός! Έχουμε καθυστερήσει, αλλά της έμελε να βαφτιστεί στην ίδια ηλικία με την μαμά της, στα 2,5», είχε δηλώσει στις αρχές του χρόνου η Πέγκυ και… να που έφτασε η ώρα!

zhna2.jpg

Το μυστήριο θα γίνει σε κλειστό κύκλο, στο εκκλησάκι της Αγίας Κυριακής, κοντά στη λίμνη του Μαραθώνα. Νονοί θα είναι ο Ηλίας Ψινάκης, που έχει παντρέψει το ζευγάρι μαζί με την Κική Τσόλκα, και ο Σπύρος Ριζόπουλος. Μάλιστα, ο Ηλίας Ψινάκης θα γίνει νονός μία ημέρα πριν αναλάβει τα καθήκοντά του ως δήμαρχος!

zhna.jpg

Αυτές τις μέρες, η τραγουδίστρια και ο σύζυγός της κανονίζουν τις τελευταίες λεπτομέρειες της βάφτισης, κάνοντας παράλληλα ολιγοήμερες αποδράσεις σε κοντινούς στην Αθήνα προορισμούς, καθώς η Πέγκυ συνεχίζει τις εμφανίσεις της με τον Νίκο Οικονομόπουλο.

zhna3.jpg