​Είναι από τη Θεσσαλονίκη, 26 χρόνων, ανήκει στο ζώδιο του Σκορπιού και τον γνωρίσαμε μέσα από το κομμάτι «Παίρνω την ευθύνη», το οποίο έχει γίνει top hit!

O λόγος για τον Δημήτρη Καραδήμο, ο οποίος ήταν καλεσμένος της Ελένης Καρποντίνη και του Άκη Αναστασιάδη, στο πρωινό του 89,8 Δρόμος fm και τραγούδησε μέχρι και unplugged!

«Το αγάπησα από την πρώτη στιγμή που το άκουσα» παραδέχτηκε ο ίδιος για το κομμάτι “Παίρνω την ευθύνη” και πρόσθεσε: «Το όνειρο μου είναι αυτό που κάνω τώρα. Αισθάνομαι πολύ ευτυχισμένος».

καραδημος.jpg
O ίδιος παραδέχεται ότι δεν έχει κορίτσι γιατί δεν προλαβαίνει, αλλά θα ήθελε μία γυναίκα νορμάλ!

Ο Δημήτρης Καραδήμος ετοιμάζει νέα δουλειά με τον Χριστόδουλο Σιγανό και από τη νέα σεζόν θα εμφανίζεται στο Caramela με τους Κυριάκο Κυανό και Σάκη Αρσενίου.

«Θέλω να συνεργαστώ με τον Ρέμο. Τον θαυμάζω, τον μελετώ.. Μου αρέσει πάρα πολύ και η Πάολα» αποκαλύπτει ο νεαρός τραγουδιστής.

Τέλος, για τη διασκευή του κομματιού που έγινε με άλλους καλλιτέχνες, τον Γιώργο Τσαλίκη και τους Rec, ο Δημήτρης Καραδήμος δεν θέλησε να εκφράσει τη γνώμη του. «Δεν έχω να σχολιάσω κάτι για το remix. Eυχαριστώ τον κόσμο για την στήριξη και την αγάπη του» είπε χαρακτηριστικά.

ΑΚΟΥΣΤΕ τον να «παίρνει την ευθύνη» unplugged!