​Είναι 24 χρόνων, κατάγεται από το Αγρίνιο, είναι φοιτήτρια ψυχολογίας στην Αθήνα κι ασχολείται με το μόντελινγκ!

Η Μαργαρίτα Παπανδρέου όμως δεν σταματά να δέχεται πειράγματα και αστεία για το διάσημο ονοματεπώνυμο της!

margar01.jpg
Η µετακόµιση από το Αγρίνιο στην Αθήνα και η ανάγκη για χαρτζιλίκι οδήγησαν τη Μαργαρίτα Παπανδρέου µέχρι την πόρτα γνωστής σχολής µοντέλων.

margar1.jpg
«Ουσιαστικά ήθελα να ανεξαρτητοποιηθώ από νωρίς προκειµένου να ζω καλύτερα χωρίς να επιβαρύνω τον οικογενειακό προϋπολογισµό. Η οικογένειά µου είναι επταµελής και είναι αυτονόητο ότι υπάρχει ένα σχετικό ζόρισµα. Η µητέρα µου είδε την απόφασή µου να δουλέψω πολύ θετικά. Ο πατέρας µου, παρόλο που έχει στενή σχέση µε τον καλλιτεχνικό χώρο δουλεύοντας επί χρόνια στο ∆ΗΠΕΘΕ Αγρινίου, ήταν περισσότερος διστακτικός» δηλώνει χαρακτηριστικά η ίδια.

margar02.jpg
Σύντοµα βρίσκεται στα Καλλιστεία του AΝΤ1, στα οποία κερδίζει τον τίτλο της Αναπληρωµατικής Μις Ελλάς. Κατόπιν µια επαγγελµατική πρόταση την οδηγεί στην Τουρκία και αργότερα στη µακρινή Ταϊλάνδη.

margar11.jpg
margar8.jpg

margar06.jpg
«Λάτρεψα την Ταϊλάνδη και θέλησα να μείνω γιατί θεωρώ ότι ένα τέτοιο ταξίδι αποτελεί μοναδική ευκαιρία. Όταν μου έγινε η πρόταση να ασχοληθώ στις δημόσιες σχέσεις του συγκεκριμένου εστιατορίου είπα αμέσως το ‘‘ναι’’ για έναν πολύ απλό λόγο: όλοι οι σερβιτόροι του ‘‘Dine in the dark’’ είναι τυφλοί, ακριβώς όπως ο αδελφός μου» παραδέχεται η ίδια.

margar16.jpg
Τέλος, όσον αφορά στο ονοματεπώνυμό της, το οποίο είναι ίδιο με αυτό της μητέρας αλλά και της κόρης του άλλοτε πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, η Μαργαρίτα απαντά: «Δέχομαι κατά καιρούς διάφορα πειράγματα και έχω ακούσει τα πάντα: από το ‘‘θα σε πάρουμε στη δουλειά γιατί αλλιώς θα πέσει τηλεφώνημα από το κόμμα’’, μέχρι να δώσω πολλά φιλιά στον υποτιθέμενο πατέρα μου. Δεν με πειράζει όμως. Μετά από τόσα χρόνια έχω μάθει να αντιμετωπίζω τέτοια περιστατικά απλώς με χαμόγελο».