​Νυφούλα θα ντυθεί η Θέλξη, λίγους μήνες αφότου έγινε πρώτη φορά μαμά, ανεβαίνοντας τα σκαλιά της εκκλησίας με τον Παύλο Γιαβή, την μέρα που θα βαφτίσουν την κόρη τους!

«Ο Γιαβής Παύλος του Σωτηρίου και της Αφροδίτης Τατιάνας, το γένος Σταθόπουλου, που γεννήθηκε στην Αθήνα και κατοικεί στο Παλαιό Ψυχικό και η Ζάρκου Θελξινόη του Ιωάννη και της Δάφνης, το γένος Δρυστάρη, που γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και κατοικεί στο Παλαιό Ψυχικό, θα έλθουν σε γάμο που θα γίνει στο Σούνιο», γράφει η αναγγελία του γάμου.

Ο γάμος του ζευγαριού θα γίνει μαζί με την βάφτιση της κόρης του, όπως διαβάζουμε στην εφημερίδα «Espresso», σύμφωνα με την οποία κουμπάρος θα είναι ο Θαλής Πιτούλης, χρόνια φίλος με τον γαμπρό, που θα βαφτίσει και την μικρή μαζί με την αδελφή της νύφης, την Αναστασία Ζάρκου.

«Ο γάμος μας και η βάφτιση της κόρης μας θα γίνει τον Σεπτέμβρη, όταν η μικρή μας θα είναι ήδη πέντε μηνών», δήλωσε πρόσφατα στο περιοδικό «Εγώ» η Θέλξη, ενώ έχει αποκαλύψει ότι το επικρατέστερο όνομα για την κορούλα της είναι το Νεφέλη.