​Ο πρίγκιπας Χάρι είναι ελεύθερος και το διασκεδάζει. Η σχέση του με την Κρεσίντα Μπόνας έληξε, πριν από δύο μήνες, για άγνωστους λόγους και οι δυο τους τραβούν χωριστούς δρόμους.

camila-harri-1.png
Έτσι ο πρίγκιπας κάνει την άσωτη ζωή που έκανε και παλιά. Αυτό περιλαμβάνει, ατελείωτα ξενύχτια, πολλά μεθύσια και φυσικά πολλές γυναίκες.

camila-harri-2.png
Αν και τα ξενύχτια του έχουν γίνει πολλές φορές θέμα, στα βρετανικά μέσα, το Σάββατο έγινε για πρώτη φορά, στο διάστημα αυτών των δύο μηνών, αναφορά και σε ένα του φλερτ.

6dd6d7599ebde3ac8541c895005b55d0_L.jpg
Ο λόγος για την 25χρονη Καμίλα Τούρλοου, η οποία είχε αναδειχθεί στο παρελθόν Μις Εδιμβούργο και τώρα εργάζεται στο φιλανθρωπικό οργανισμό The Halo Trust, στον οποίο είχε συμμετάσχει ενεργά και η μητέρα του Χάρι, Πριγκίπισσα Νταϊάνα.

camila-harri-9.png
Οι δυο τους φαίνεται ότι ήπιαν τα ποτά τους, ενώ αντάλλαξαν και καυτά φιλιά, την προηγούμενη εβδομάδα σε κλαμπ στο κέντρο του Λονδίνου, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ήταν ιδιαίτερα διαχυτικοί ο ένας με τον άλλον και φάνηκε να το διασκέδαζαν με την ψυχή τους.

camila-harri-16.png
Ένα πρόσωπο από το περιβάλλον τους δήλωσε στα μέσα: «πιθανότητα και να μην ξαναβρεθούν, είναι και οι δυο πολύ απασχολημένοι αυτή την περίοδο». Πάντως κανείς δεν ξέρει αν πρόκειται για σχέση της μιας βραδιάς ή αν τελικά εξελιχθεί σε μακροχρόνιο δεσμό.

camila-harri-18.png