​Το ότι ο γιός της προσπαθούσε να ξεφύγει από τον εφιάλτη των ναρκωτικών από τα 15 του, αποκάλυψε η μητέρα του Κόρι Μοντέιθ, του νεαρού πρωταγωνιστή του «Glee» που άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 31 ετών, τον Ιούλιο του 2013, μετά από κατανάλωση αλκοόλ και ηρωίνης!

«Ο Κόρι είχε πολλά πράγματα να αντιμετωπίσει, με κυριότερο το ότι ήθελε να έχει μία ουσιαστική σχέση με τον πατέρα του», είπε στην πρώτη τηλεοπτική της συνέντευξη μετά τον θάνατό του η μητέρα του ηθοποιού, που πήρε διαζύγιο όταν ο Κόρι ήταν 7 ετών.

Η ίδια αποκάλυψε πως σε ηλικία 15 ετών ο αδικοχαμένος πρωταγωνιστής έκανε την πρώτη του υπερβολική χρήση ναρκωτικών! «Ήξερα ότι θα είναι δύσκολο. Καθόμουν και τον κοιτούσα στα μάτια και τον αγκάλιαζα, γιατί είχα το προαίσθημα πως δεν θα τον είχα για πάντα στη ζωή μου», συμπλήρωσε η Ανν ΜακΓκρέγκορ.

«Η απώλεια είναι φρικτή! Μέχρι και πριν από τρεις ημέρες δεν άντεχα να κοιτάζω μία φωτογραφία του», εξομολογήθηκε η μητέρα του Κόρι, προσθέτοντας πως η σύντροφος του γιού της, Λία Μισέλ, στέκεται στο πλευρό της, στέλνοντας sms για να μάθει νέα της.

Δείτε στο βίντεο την εξομολόγηση της μητέρας του Κόρι Μοντέιθ!