Γάμο μετά τον ερχομό του πελαργού θέλουν οι φήμες για τον Ράιαν Γκόσλινγκ και την Εύα Μέντες, που, όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, περιμένουν το πρώτο τους παιδί, αλλά κράτησαν μέχρι σήμερα κρυφή την εγκυμοσύνη της ηθοποιού!

Τα ευχάριστα νέα έγιναν γνωστά όταν η ηθοποιός «πάτησε» στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης, με τον πελαργό να αναμένεται τέλη Σεπτεμβρίου με αρχές Οκτωβρίου.

«Δεν ήθελαν να το μάθει κανείς εκτός από την οικογένειά τους και τους στενούς φίλους. Εξάλλου, πάντα κρατούσαν χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή», λέει άτομο από το περιβάλλον του ζευγαριού, επισημαίνοντας πως ακόμα και σήμερα δεν έχουν επιβεβαιώσει επίσημα ότι περιμένουν μωρό.

Τι έκανε η 40χρονη σταρ και δεν έμαθε κανείς το παραμικρό;
Κλειδαμπαρώθηκε στο σπίτι και δεν έκανε καμία δημόσια εμφάνιση, ενώ ο καλός της ανέλαβε να της πηγαίνει φαγητό και να βγάζει μόνος του τον σκύλο βόλτα!

Όπως επισημαίνει το ίδιο άτομο, αυτό τον καιρό οι δύο ηθοποιοί, που πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, ετοιμάζουν το δωμάτιο του μωρού, στο διαμέρισμα του 33χρονου σταρ, ενώ δημοσιεύματα αναφέρουν ότι σκέφτονται το ενδεχόμενο να παντρευτούν μετά τον ερχομό του πελαργού, παρά το ότι στο παρελθόν αμφότεροι έχουν δηλώσει ότι δεν τρελαίνονται με την ιδέα του γάμου.

Σημειώνουμε πως Ράιαν Γκόσλινγκ και Εύα Μέντες είναι ζευγάρι εδώ και περίπου τρία χρόνια, ενώ η τελευταία κοινή επίσημη εμφάνισή τους έγινε τον περασμένο Μάρτιο, οπότε και η ηθοποιός ήτα�� μόλις δύο μηνών έγκυος…