​Το λόγο που έκοψε το πέος του και στη συνέχεια πήδηξε από το μπαλκόνι εξήγησε ο ράπερ Αντρέ Τζόνσον.

Όπως σας είχαμε γράψε από το star.gr, ο 35χρονος τραγουδιστής, σόκαρε άπαντες τον Απρίλιο όταν αυτοτραυματίστηκε σοβαρά και στη συνέχεια προσπάθησε να αυτοκτονήσει πέφτοντας από μπαλκόνι διαμερίσματος στο Λος Άντζελες.

Τρείς μήνες μετά το απίστευτο περιστατικό, ο Τζόνσον αποκάλυψε πως εκείνη τη νύχτα ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών:

«Ναι, είχα πάρει ναρκωτικά, αλλά είχα τον απόλυτο έλεγχο. Έκοψα το πέος μου γιατί αυτό ήταν η ρί��α όλων μου των προβλημάτων. Πολύ απλά συνειδητοποίησα ότι το σεξ είναι για τους θνητούς, ενώ εγώ είμαι ένας θεός. Αυτού του είδους οι… δραστηριότητες, με έβαλαν σε μπελάδες, ενώ εγώ ήρθα σε αυτή τη ζωή για να είμαι θεός».

Resizer.jpg
Μάλιστα πρόσθεσε πως δεν είχε αναφερθεί νωρίτερα στο λόγο που αυτοακρωτηριάστηκε, επειδή «οι άνθρωποι με θεωρούσαν τρελό, επομένως δεν ήθελα να μιλήσω εξολοκλήρου για το θέμα».

Για να καταλήξει πως «δεν ήθελα να σκοτωθώ. Απλά αυτή ήταν η απάντησή μου στους δαίμονες. Προσπαθούσαν με νύχια και με δόντια να με αρπάξουν, και αυτό που έκανα ήταν η μόνη μου διαφυγή. Είμαι ζωντανός όπως και να’ ��ει, με ή χωρίς πέος».

Οι γιατροί όπως σας έχουμε ξαναγράψει, δεν κατάφεραν να συγκολλήσουν το γεννητικό του όργανο μετά τον ακρωτηριασμό.

Ο ράπερ, μετά την ανάρρωσή του, άρχισε να βλέπει ψυχολόγο, αλλά αν κρίνουμε από τα λεγόμενά του, μάλλον δεν τον βοήθησε και πολύ.