​Μπορεί η Μαράϊα Κάρεϊ να έχει από πάνω της ένα ολόκληρο επιτελείο κομμωτών, μακιγιέρ και ειδικών, το οποίο είναι…stand by, αλλά κατά πως φαίνεται από τις παρακάτω φώτο, χωρίς τη βοήθεια του photoshop… δεν πάει πουθενά!

Οι φωτογραφίες προέρχονται από παλαιότερη φωτογράφιση της 44χρονης star με τον Τέρι Ρίτσαρντσον (για το περιοδικό Wonderland), και το Jezebel, τις φέρνει στο φως της δημοσιότητας εντελώς αρετουσάριστες, δείχνοντας ακριβώς τα σημεία στα οποία επενέβη το «χέρι» του photoshop.

ΕΔΩ, βλέπετε τη Μαράϊα πριν και μετά το ρετούς. Όπως θα παρατηρήσετε, μετά το ρετούς έχει αποκτήσει μπρονζέ χρώμα, λεπτότερη μέση, μεγαλύτερα στήθη, και λεπτότερα μάγουλα, όπως επίσης και εντονότερο σαγόνι.

ΠΡΙΝ

maria prin.jpg

ΜΕΤΑ
maria meta.jpg

Στη δεύτερη φώτο, και πάλι η 44χρονη star μετά το photoshop είναι πιο… bronze, στο μαλλί της έχει προστεθεί όγκος, τα χέρι της είναι πιο αδύνατα, έχουν αφαιρεθεί οι ρυτίδες από τα πλάγια του λαιμού της, τα πόδια της είναι μισά, ενώ έχουν «φτιαχτεί» ακόμα και τα σκισίματα που είχε πριν το φόρεμά της.

ΠΡΙΝ

maria 2 prin.jpg

ΜΕΤΑ
maria 2 meta.jpg
Στην τρίτη φώτο, θα παρατηρήσετε ότι μετά το ρετούς οι καρποί των χεριών της έχουν λεπτύνει, τα μπράτσα της το ίδιο, ενώ στομάχι και μέση είναι… «δαχτυλίδι»!

ΠΡΙΝ
maria 3 prin.jpg

ΜΕΤΑ
maria3 meta.jpg