​Την επιθυμία της να αποκτήσει σύντομα και δεύτερο παιδάκι δεν κρύβει η Γωγώ Μαστροκώστα, η οποία σε συνέντευξή της δήλωσε πως:

«Με τον Τραϊανό ονειρευόμασταν να κάνουμε μεγάλη οικογένεια. Είμαι τώρα σε μια φάση που θα δείξει αν θα μπορέσω να κάνω άλλο παιδί, αλλά εύχομαι να συμβεί» λέει.

0241_GOGO_MASTROKOSTA_1762014.jpg
Μιλώντας για την περιπέτεια υγείας που πέρασε πριν από περίπου πέντε χρόνια βγαίνοντας νικήτρια από τη μάχη της με τον καρκίνο, εξηγεί πως δεν επηρέασε το χαμόγελό της, γιατί «δεν είμαι άνθρωπος που κλαίγομαι. Δεν με έχει δει κανείς στο σπίτι μου να κλαφτώ, ούτε ο άντρας μου, ούτε η μάνα μου. Απεχθάνομαι τους ανθρώπους που κλαίγονται, δεν το μπορώ καθόλου. Το μόνο που με στεναχωρεί και το συνειδητοποιώ τώρα που η Βικτώρια μεγάλωσε, είναι όταν βλέπω μαμάδες με τα μωράκια τους. Εγώ το έχασα αυτό το κομμάτι. Το παιδί μου δεν το έζησα μωρό, με την έννοια πως δεν το ευχαριστήθηκα. Μπορεί να ήμουν εκεί, αλλά δεν ήμουν κιόλας. Το μυαλό μου δυστυχώς δεν ήταν εκεί».

7981_GOGO_MASTROKOSTA_562014.jpg

Πως ήταν η σχέση της με τον σύζυγό της όμως εκείνο το διάστημα;

«Αυτές οι καταστάσεις, γνωρίζοντας και άλλες περιπτώσεις, θα έλεγα πως είτε σε δένουν ακόμα περισσότερο, είτε σε απομακρύνουν. Δεν θεωρώ πως αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που κάποια ζευγάρια απομακρύνονται, αλλά μια τέτοια δοκιμασία γίνεται συχνά η αφορμή. Θεωρώ πως σε μια ουσιαστική σχέση, δεν θα σου προσθέσει κάτι, αλλά δεν θα σου αφαιρέσει κιόλας».

5622_GOGO_MASTROKOSTA_862014.jpg

Τέλος, μιλά και για το πώς κατάφερε να επιστρέψει στην σιλουέτα που είχε στα 25 της:

«Είναι η πρώτη φορά φέτος που μου έχει γίνει απαραίτητη η γυμναστική. Αν ξυπνήσω και δεν πάω γυμναστήριο, νιώθω τύψεις, δεν νιώθω καλά. Μετά την Ακαδημία, ουσιαστικά δεν αθλήθηκα ποτέ. Πριν από τρία χρόνια ξεκίνησα τη γυμναστική με το ζόρι, αλλά φέτος μου βγήκε τρομερή διάθεση και θέληση. Το απολαμβάνω. Κάνω και διαφορετικά πράγματα, έτσι δεν με κουράζει καθόλου. Θα κάνω δυο φορές την εβδομάδα trx, δυο φορές spinning, άλλες δυο pilates, μπορεί να κάνω και ένα γρήγορο περπάτημα, 8 χλμ. Συνήθως. Γυμνάζομαι πλέον καθημερινά».

image1.jpg

Όσο για τη διατροφή; Όσο μπορεί… προσέχει:

«Δυστυχώς, η διατροφή είναι το 70% για ένα ωραίο σώμα, και δεν υπάρχει πιο κοιλιόδουλο άτομο από μένα! Πάντα έτρωγα πάρα πολύ, αλλά έχω καλό μεταβολισμό. Μετά που έπαθα τα διάφορα, ο οργανισμός μου απορρυθμίστηκε και πλέον πρέπει να προσπαθώ πολύ. Όμως, είμαι λιχούδα. Θέλω να χάσω 2 κιλά, και δεν το παίρνω απόφαση για 2-3 εβδομάδες να μην φάω γλυκό, να κόψω τους υδατάνθρακες. Δεν είχα μπει σε πρόγραμμα ποτέ στη ζωή μου, και δυσκολεύομαι!»