Το τροχαίο που είχε με το μηχανάκι της στην οδό Πειραιώς είχε «παγώσει» όλον τον καλλιτεχνικό κόσμο και όχι μόνο, ωστόσο εκείνη ποτέ δεν έχασε τη δύναμη που έχει στην ψυχή της.

Ο λόγος για την Πένυ Σκάρου, την 29χρονη τραγουδίστρια που παραλίγο να χάσει τη ζωή της όταν το μηχανάκι που οδηγούσε έπεσε, για αδιευκρίνιστους ακόμα λόγους, πάνω σε μια κολώνα. Ακόμα και όταν οι γιατροί της την ενημέρωσαν ότι αναγκάστηκαν να της ακρωτηριάσουν το πόδι, εκείνη δεν έχασε την ψυχραιμία της.

Πριν λίγες μέρες, η αδελφή της Καρολίνα, ανέβασε στον προσωπικό λογαριασμό της τραγουδίστριας ένα συγκινητικό μήνυμα που αποδεικνύει τη δύναμη της ψυχής της Πένυς. Το μήνυμα δεν είναι δικό της αλλά ενός φίλου της που την επισκέφθηκε στο νοσοκομείο. Όπως αναφέρει, η τραγουδίστρια όχι μόνο δεν έχει χάσει τη δύναμη και την αισιοδοξία της αλλά κάνει πολλά όνειρα για τη μουσική της επιστροφή.

ΣΚΑΡΟΥ.jpg

ΔΙΑΒΑΣΤΕ το μήνυμα

«ΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΦΙΛΟ ΣΟΥ… Χτες επισκέφτηκα μαζί με φιλικό μου ζευγάρι τον Χάρη και την Ιλένα την καλή μου φίλη τραγουδίστρια Πένυ Σκάρου στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται μετά το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε. Πήγαμε από ενδιαφέρον και για να την εμψυχώσουμε. Τελικά …μας εμψύχωσε.!!!! Το θάρρος της Πένυς είναι αξιοσημείωτο, καθώς και η αισιοδοξία της, αν είχαμε 100 ανθρώπους σαν την Πένυ, η Ελλάδα θα ήταν υπερδύναμη, πιστέψτε με. Κάτι που με εντυπωσίασε επίσης είναι, ότι παρά το σοβαρό τραυματισμό της, μιλούσε για μουσική, για τα όνειρά της να κάνει κι άλλα πράγματα σε αυτό που αγαπάει τόσο. Και το κάνει πραγματικά καλά και θα κάνει ακόμα περισσότερα και καλύτερα γιατί ο εσωτερικός μουσικός της χείμαρρος είναι σαν φυσικό φαινόμενο, δε τον σταματάει τίποτα. Και δε το κάνει σαν “ψωνάκι” από εγωισμό ή ματαιοδοξία, το κάνει επειδή αγαπάει τη μουσική με όλο της το είναι, υποθέτω πιο πολύ κι απ’ τη ζωή της. Είναι αισιόδοξη, δυνατή και παρά το γεγονός ό��ι σαν άνθρωπος πονάει απ’ τη δύσκολη δοκιμασία που περνάει αυτό που ίσως την πόνεσε πιο πολύ αυτές τις μέρες είναι που κάποιοι άνθρωποι των οποίων τις προθέσεις δε θα σχολιάσω, (και προθέσεις όχι ειδικά για την Πένυ μιας και η Πένυ είναι αξιαγάπητη και μόνο εχθρούς δεν έχει) μιλούν για τη δοκιμασία της Πένυς, σαν να τη γνωρίζουν, χωρίς να τη γνωρίζουν,

αυθαίρετα. Η Πένυ είναι καλά και σύντομα θα είναι πολύ καλύτερα, ό,τι έχει να πει, θα το πει η ίδια η όποιος επιλέξει η ίδια να μιλήσει εκ μέρους της απ’ το στενό της περιβάλλον.

Μέχρι τότε αν θέλετε, στείλτε της την αγάπη σας, ευχηθείτε της τα καλύτερα και όταν επιστρέψει θα σας το “ξεπληρώσει” με τις καλύτερες μουσικές που κρύβει μέσα της. Πένυ σε αγαπάμε».