Με μία κόκκινη τήβεννο εμφανίστηκε η Άννα Βίσση το βράδυ της Τετάρτης!

Όχι η τραγουδίστρια δεν πήρε πτυχίο αλλά τιμήθηκε με τον τίτλο «Doctor of Arts» από γνωστό ιδιωτικό κολέγιο.

Anna-Vissi.jpg
«Σήμερα με βράβευσαν και πήρα τον τίτλο της Doctor of Arts. Η αλήθεια είναι ότι δεν είχα σκεφτεί ποτέ κάτι τέτοιο» είπε χαρακτηριστικά ενώ απάντησε και στο ερώτημα αν έχει σκεφτεί να διδάξει σε νέα παιδιά. «Σε συμβουλές δεν πιστεύω. Πιστεύω στα guts που έχει κάθε άνθρωπος. Πιστεύω στην προσωπικότητα με την οποία έχει γεννηθεί ο καθένας και σε αυτήν πρέπει να επιμείνει σε όλη του τη ζωή. Να μην ακούει τίποτα, παρά μόνο την καρδούλα και το μυαλό του» ανέφερε.

Η Άννα Βίσση μίλησε επίσης και για το μεγάλο πάρτι που θα διοργανωθεί στη Μύκονο για τα 40 χρόνια καριέρας της στο οποίο έχει καλέσει και την νικήτρια της Eurovision Κονσίτα.

"Κάλεσα, λοιπόν, την Κονσίτα, τον Τομ Βουρστ, που θριάμβευσε φέτος για πολλούς λόγους στην Eurovision. Αποδέχτηκε με πολλή χαρά την πρόσκληση. Δεν τον γνωρίζω προσωπικά απλά μιλήσαμε στο τηλέφωνο γιατί ενθουσιάστηκα με το τραγούδι, κάποιος γνωστός μας έφερε σε επαφή, μιλήσαμε, του ευχήθηκα, χάρηκε πολύ, μου είπε ότι είναι πολύ μεγάλος fan και είναι χαρά μου να έρθει να μοιραστούμε τη σκηνή σε δύο και σε τρία τραγούδια" είπε.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ