Τη δική της απάντηση έδωσε στους επικριτές της η Πάολα για το τραγούδι «Θεός αν είναι» της Χαρούλας Αλεξίου που επέλεξε να τραγουδήσει στα βραβεία MAD.

«Τώρα τι να σχολιάσουμε για αυτό; Ήταν κακό; Όλα καλά! Σε κάποια θέματα πρέπει να υπάρχει και όριο! Δεν πρέπει να τα αγγίζουμε όλα! Στο τέλος θα σκίσουν τη σάρκα μας να πιάσουν την καρδιά μας. Τώρα μπορεί άλλος να το ανέχεται αυτό και να λέει ότι είναι μέρος της δουλειάς. Εγώ δεν γουστάρω γιατί μεγάλωσα διαφορετικά και θεωρώ ότι δεν μπορώ να ακουμπάω όποιον μου έρχεται και να του κάνω ζημιά!» ανέφερε.

Η τραγουδίστρια υποστήριξε ότι δέχεται και την αρνητική κριτική από τους συνεργάτες της τονίζοντας ότι «δεν θα ήταν φυσιολογικό αν δε γινόταν κάτι τέτοιο»

«Πρέπει όμως να καταλαβαίνουμε γιατί το κάνουμε! Άλλο να μου πεις ότι δεν σου άρεσε κάτι κι άλλο να με κράξεις για κάτι επειδή σου ‘ρθε!» υποστήριξε.

Όσο για το αν θεωρεί ότι είναι η νούμερο ένα λαϊκή τραγουδίστρια; «Δεν θεωρώ ότι είμαι το νούμερο ένα αλλά θεωρώ ότι είμαι απλά μια καλή τραγουδίστρια και από κει και πέρα αν ο κόσμος με ακολουθεί ρωτήστε τον κόσμο γιατί με ακολουθεί. Εγώ δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω!»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ