​«Έχω τρία χρόνια να ερωτευτώ δυνατά» πα��αδέχεται ο Stan και προσθέτει:

«Προσπαθώ όταν ερωτεύομαι να τα δίνω όλα στο μάξιμουμ, γιατί δεν μου αρέσουν καθόλου τα μέτρια συναισθήματα. Τα βαριέμαι. Αυτός είναι και ο λόγος που ερωτεύομαι σπάνια και οι σχέσεις μου μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού. Δεν κάνω σχέση αν δεν είμαι ερωτευμένος».

σταν1.jpg
Ο δημοφιλής τραγουδιστής εξηγεί γιατί δεν θέλει να μιλά για τα προσωπικά του, λέγοντας: «Δεν είμαι ένας καλλιτέχνης που έχει χρόνια στην πλάτη του, όπως είναι ο Χατζηγιάννης που έχει δεσμό με την Μακρυπούλια και πρέπει να το μάθει όλος ο κόσμος… ή να πρέπει να λογοδοτήσω γι’ αυτό. Είμαι τρία χρόνια στο χώρο και το μόνο που μ’ ενδιαφέρει να προωθήσω είναι τη μουσική μου και όχι την προσωπική μου ζωή…»

σταν2.jpg
Συγχωρεί την απιστία;

«Η απιστία είναι η κυριότερη αιτία χωρισμού. Δεν θα μπορούσα ποτέ να γυρίσω σε μια σχέση, όταν ξέρω ότι μ’ έχουν προδώσει. Πάντως, έχω διαπιστώσει πως όσο περνάει ο καιρός οι σχέσεις φθείρονται. Δεν υπάρχουν πια οι μεγάλοι έρωτες που ακούγαμε από τους γονείς μας, όταν ήμασταν παιδιά… Ζούμε στην εποχή του Facebook και του Twitter, όπου ο άλλος αναζητά σύντροφο από το ίντερνετ, όπως ακριβώς θα πήγαινε στον κρεοπώλη και θα ζητούσε μισό κιλό κρέας»
σταν3.jpg
Όσο για τα «περίεργα» δώρα από τις θαυμάστριες…
«Μου έχει τύχει από το να μου στείλουν εσώρουχα τους στο καμαρίνι μου μέχρι να μου ζητούν επίμονα να τους δώσω τον αριθμό του κινητού μου…Το χειρότερο που μου συνέβη ήταν όταν μου έκαναν δώρο ένα πολύ ακριβό δαχτυλίδι. Ντράπηκα τόσο πολύ που το επέστρεψα».
σταν4.jpg