​Ήταν να μην επιβεβαιώσουν τη σχέση τους Μισέλ Ροντρίγκεζ και Ζακ Έφρον. Η 35χρονη ηθοποιός με τον 26χρονο συνάδελφό της, είναι μαζί και δεν… ξεκολλάνε!

ζ1.jpg
Αφού λοιπόν άρχισαν τα γλωσσόφιλα και τους εναγκαλισμούς κατά τη διάρκεια διακοπών τους στην Σαρδηνία, το ζεύγος αποφάσισε να τα δώσει όλα κατά τη διάρκεια νυχτερινής του εξόδου.

ζ2.jpg
Όπως θα δείτε και στις παρακάτω φωτογραφίες, η Μισέλ Ροντρίγκεζ φαίνεται πως έχει ξεπεράσει για τα καλά την 21χρονη πρώην της Κάρα Ντελεβίν, με τον Ζακ Έφρον να της έχει πάρει τα μυαλά.

ζ3.jpg
Οι παπαράτσι τους έπιασαν να φιλιούνται-αγκαλιάζονται και τα... συναφή σε νυχτερινό club της περιοχής, με το κλίμα ανάμεσά τους να είναι ιδιαίτερα θερμό, χωρίς να νοιάζονται για τα αδιάκριτα βλέμματα.

ζ4.jpg
Καυτά φιλιά και βλέμματα όλο υποσχέσεις έδωσαν και πήραν ανάμεσα στο ζευγάρι, με την Ροντρίγκεζ να μην σταματά να προκαλεί με τον τρόπο της τον νεαρό ηθοποιό.

ζ6.jpgζ7.jpg
Άλλωστε το ρούχο της δεν άφηνε και πολλά στη φαντασία. Αν σε αυτό συνυπολογίσουμε και τη γλώσσα του σώματός της εκτός από του στόματός της, μπορούμε να καταλάβουμε γιατί ο Ζακ Έφρον έδειχνε να τα έχει δει όλα από την κατά εννέα χρόνια μεγαλύτερη αγαπημένη του.
ζ8.jpg
ζ9.jpg
ζ58.jpg