​Ταύρος εν υαλοπωλείω έγινε ο Τζόρτζ Κλούνεϊ με δημοσίευμα της «Daily Mail», η οποία όπως σας έχει ήδη γράψει το star.gr αναφέρει ότι η πεθερά του… δεν τον θέλει για την κόρη της, επειδή ο 53χρονος star δεν ανήκει στην ισλαμική σέκτα των «Δρούζων».

Για την ακρίβεια το βρετανικό tabloid αναφέρει πως η Μπάρια Αλαμούντιν, μητέρα της αρραβωνιαστικιάς του, Αμάλ Αλαμούντιν, λέει από εδώ κι από εκεί πως η κόρη της θα μπορούσε να κάνει και καλύτερη επιλογή.

george-clooney-amal-alamuddin.jpg
Αυτά διάβασε και ο Τζόρτζ, ο οποίος δεν έκατσε να περιμένει και με ανακοίνωση-επιστολή του στην «Usa Today», τα «έχωσε» στη «Daily Mail» λέγοντας:

«Το δημοσίευμα αναφέρει ότι η μητέρα της Αμάλ λέει παντού πως είναι κατά του γάμου. Αναφέρει ακόμα πως κατά την παράδοση των Δρούζων οι νύφες που επιλέξουν μέλος εκτός της σέκτας τιμωρούνται με θάνατο.Σημειώστε: Με θάνατο!» και προσθέτει εμφανώς εξοργισμένος:

«Πρώτα απ΄όλα, κανένα κομμάτι της ιστορίας δεν είναι αληθινό.Η μητέρα της Αμάλ δεν ανήκει στην εν λόγω σέκτα από τότε που εγώ και η Αμάλ έχουμε σχέση. Και σε καμία περίπτωση δεν είναι κατά του γάμου μας! Δεν με νοιάζει αν η Daily Mail κατασκευάζει ιστορίες ότι για παράδειγμα η Αμάλ είναι έγκυος, ή ότι ο γάμος θα γίνει στο Downton Abbey, ή ένα σωρό άλλες ανόητες ιστορίες τις οποίες σκέφτονται καθισμένοι στους υπολογιστές τους. Δεν δίνω δεκάρα» τονίζει.

070714210525_5281.jpg
Αυτό όμως που τον ενοχλεί πάρα πολύ όπως είπε, είναι ότι τέτοιου είδους ιστορίες και ψέματα, «περικλείουν ευρύτερα ζητήματα. Η ανευθυνότητα, στη σημερινή εποχή, με την οποία εκμεταλλεύονται ανύπαρκτες θρησκευτικές διαφορές συνιστά τουλάχιστον αμέλεια και είναι επικίνδυνη. Έχουμε συγγενείς σε όλον τον κόσμο και η ιδέα ότι κάποιος θα μπορούσε να βάλει φωτιά σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου μόνο και μόνο για να πουλήσει εφημερίδες είναι εγκληματική», κάνοντας ξεκάθαρα λόγο για υποκίνηση της θρησκευτικής βίας.

george-clooney-600.jpg
Για να καταλήξει ότι «η Daily Mail έχει αποδείξει πολλές φορές πως στα άρθρα της δεν ενδιαφέρεται για τα πραγματικά γεγονότα. Αλλά όταν βάζουν την οικογένεια και τους φίλους μου σε κίνδυνο, τότε ξεπερνάνε τα όρια του tabloid, και μπαίνουν στην αρένα της υποκίνησης βίας. Θα πρέπει να νιώθουν πολύ περήφανοι!»

Να σημειώσουμε πάντως, πως συν τοις άλλοις, ο Τζόρτζ Κλούνει στην εξοργισμένη του ανακοίνωση, αποκαλεί για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ την Αμάλ «αρραβωνιαστικιά μου».