Τις συγκινητικές στιγμές που εκτυλίχθηκαν στο μαιευτήριο χθες στις 09:30 το πρωί περιέγραψε η γυναικολόγος της Αγγελικής Ηλιάδη, η οποία έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτα της 37χρονης τραγουδίστριας με τον 24χρονο ποδοσφαιριστή Σάββα Γκέντσογλου.

«Θαύμαζε το μωρό. Ήταν πολύ ζωηρό, έκλαιγε και το πήρε αμέσως στην αγκαλιά της. Ενώ έκανα την επέμβαση και μέχρι να τελειώσω, εκείνη το κρατούσε στην αγκαλιά της. Το ίδιο και ο Σάββας!» λέει η γυναικολόγος Μαρία Φιωτάκη, αποκαλύπτοντας πως τα ΠΡΩΤΑ ΛΟΓΙΑ που είπε η μαμά στο νεογέννητο γιο της ήταν:

«Καλωσήρθες! Σε θέλαμε και σε περιμέναμε!»

230614143639_9779.jpg
Οι αρχικές πληροφορίες ήθελαν την τραγουδίστρια και τον σύντροφό της να διακόπτουν το ταξίδι τους στην Πύλο και να πηγαίνουν εσπευσμένα στο μαιευτήριο. Το ζευγάρι ωστόσο όλες αυτές τις ημέρες ήταν στην Αθήνα και περίμενε με μεγάλη ανυπομονησία τον πελαργό, μιας και το ραντεβού για καισαρική ήταν προγραμματισμένο:

«Η εγκυμοσύνη και οι πόνοι της ήταν φυσιολογικοί. Δεν είχαμε κανένα πρόβλημα. Ο τοκετός της ήταν προγραμματισμένος με καισαρική, γιατί είχε προηγηθεί καισαρική με το προηγούμενο παιδάκι της» λέει η γυναικολόγος της.

Resizer.jpg
Όσο για την τραγουδίστρια;

«Είναι πάρα πολύ χαρούμενη. Το μωράκι ήταν ωραίο, μοιάζει στον Σάββα ο οποίος είναι συνέχεια δίπλα της από την πρώτη στιγμή και δεν την έχει αφήσει λεπτό».

8849_AGGELIKI_ILIADI_18092013.jpg
Εκτός από τον νεαρό ποδοσφαιριστή, η Αγγελική έχει δίπλα της την μητέρα της, πολλούς φίλους του Σάββα και άλλους συγγενείς.

9016_AGGELIKI_ILIADI_20092013.jpg

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.