Μια 17χρονη τρέλανε τους «κυνηγούς ομορφιάς» από τις κερκίδες των γηπέδων, με αποτέλεσμα από φίλαθλος του Μουντιάλ να καταλήξει μοντέλο με συμβόλαιο στην τσέπη.

axelle0a.jpgaxelle0b.jpg
Για την Αξέλ Ντεσπιγκελάρ ο λόγος, η οποία υποστήριζε φανατικά την Εθνική Βελγίου, με αποτέλεσμα να είναι συνεχώς στα γήπεδα, αφού ακολούθησε την ομάδα ως τη Βραζιλία.

axelle001.jpg
Η τύχη της άνοιξε την Κυριακή 22 Ιουνίου, όταν κατά τη διάρκεια του αγώνα Βέλγιο-Ρωσία, βγήκαν οι πρώτες της φωτογραφίες που άρχισαν να κάνουν το γύρο του κόσμου.

axelle01.jpg
Αμέσως οι χρήστες των social media την έχρισαν ως την «ωραιότερη φίλαθλο του Μουντιάλ».

axelle1.jpg
Η 17χρονη Αξέλ όπως είναι φυσικό το «εκμεταλλεύτηκε» και άνοιξε μια σελίδα στο Facebook, όπου ανέβαζε φλογερές της στιγμές από το Μουντιάλ.

axelle2.jpg
Αυτά είδε και πολύ μεγάλη εταιρία καλλυντικών, η οποία δεν άργησε να της κάνει την επαγγελματική πρόταση, και πλέον η Αξέλ έχει το δικό της συμβόλαιο!

axelle4.jpg
Μάλιστα παραδέχεται πως εκτός από επαγγελματικές προοπτικές, άνοιξε και η τύχη της στα προσωπικά, αφού δέχτηκε πολλές προτάσεις γάμου από αγνώστους. Τόσες, που για να σταματήσουν να την ενοχλούν, «έκλεισε» τον λογαριασμό της στο Twitter.
axelle5.jpg
axelle6.jpgaxelle07.jpg