​Μανούλα για δεύτερη φορά έγινε η Αγγελική Ηλιάδη πριν από λίγη ώρα!

Η τραγουδίστρια έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι βάρους περίπου τριών κιλών, καρπό του έρωτά της με τον ποδοσφαιριστή Σάββα Γκέντσογλου.

To ζευγάρι βρισκόταν για διακοπές στην Πύλο όταν έπιασαν οι πόνοι την 37χρονη τραγουδίστρια, με αποτέλεσμα να αποφασίσουν να γυρίσουν εκτάκτως πίσω.

6292_AGELIKI_ILIADI_SAVAS_GENTZOGLOY_31122013.jpg
Τελικά έπραξαν καλώς και λίγες ώρες αργότερα η τραγουδίστρια γέννησε σε ιδιωτικό μαιευτήριο.

250614113720_0592.jpg250614113721_1465.jpg
Αν και αναμενόταν να γεννήσει ένα μήνα αργότερα, το μωρό βιαζόταν και ήρθε στον κόσμο μερικές εβδομάδες νωρίτερα με φυσιολογικό τοκετό, με την Αγγελική Ηλιάδη να έχει συμπληρώσει τον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Όπως είναι φυσικό, τόσο η τραγουδίστρια όσο και ο 23χρονος ποδοσφαιριστής πλέουν σε πελάγη ευτυχίας με τον ερχομό του νέου μέλους, έχοντας αφήσει πίσω τις κακές στιγμές του παρελθόντος, μιας και όλοι θυμόμαστε τον "πόλεμο" που δέχτηκε η Αγγελική Ηλιάδη όταν έγινε γνωστό ότι περιμένει τον πελαργό.

Αρχικά, η μητέρα του ποδοσφαιριστή είπε πως είναι μεγάλη για το γιο της, ο οποίος δεν μπορεί να πλύνει ούτε τα μούτρα του.

Σαν να μην έφτανε αυτό, στη συνέχεια δέχτηκε και ΝΕΑ επίθεση ενώ ήταν έγκυος, αυτή τη φορά από την πρώην πεθερά και πρώην κουνιάδα της, οι οποίες την χαρακτήρισαν τεκνατζού που δεν σέβεται το παιδί της και κάνει ρεζιλίκια.

Τέλος καλό όλα καλά όμως, γιατί μπορεί η τραγουδίστρια να μην δίνει δεκάρα για την πρώην νύφη και πεθερά, αλλά με την νυν τα βρήκε και όλα είναι... θετικά!

Βλέπετε ο γιος τους θα πάρει το όνομα Βασίλης, όπως λένε τους δυο παππούδες του, μια κίνηση που... γλύκανε την πεθερά και ηρέμησε τα πνεύματα.