​Δυο μήνες πέρασαν από την ημέρα που η αδερφή της Μπιγιόνσε πλάκωσε στο ξύλο τον Τζέι-Ζ μέσα στο ασανσέρ του Met Gala, με το video από την κάμερα ασφαλείας του ξενοδοχείου να κάνει το γύρο του κόσμου, αφού ο ράπερ τις… «εφαγε» για τα καλά από την Σολάνζ Νόουλς.

Οι υποθέσεις που ακούστηκαν ήταν πολλές χωρίς καμία όμως να επιβεβαιωθεί, ενώ λίγο καιρό μετά το περιστατικό η οικογένεια έβγαλε και επίσημη ανακοίνωση όπου ούτε λίγο ούτε πολύ έλεγε πως ο καυγάς ήταν ένα «ατυχές περιστατικό», και πως τόσο η Σολάνζ όσο και ο ράπερ, αναλαμβάνουν έκαστος, το μερίδιο ευθύνης που του αναλογεί.

1404735113_solange-knowles-lg.jpg
Όλο αυτό το διάστημα, η 28χρονη αδερφή της Μπιγιόνσε δεν είχε αναφερθεί επίσημα στο «ατυχές περιστατικό», αλλά το έκανε για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ δυο μήνες μετά, σε συνέντευξη που έδωσε στο τεύχος Ιουλίου του περιοδικού «Lucky».

rs_560x415-140506130513-1024.Solange-Knowles-Beyonce-MET-Gala-Party.ms.050614_copy.jpg
Μην φανταστείτε ότι αποκαλύπτει το λόγο που έκανε τουλούμι στο ξύλο τον Τζέι-Ζ μπροστά στο απαθές βλέμμα της αδερφής της.

X17_solange_jayz_beyonce_tk_140312_16x9_992.jpg

Το μόνο που αρκέστηκε να πει, ήταν πως:

«Αυτό που είναι σημαντικό, είναι πως εγώ και η οικογένειά μου είμαστε όλοι καλά. Ο,τι έπρεπε να πούμε, το είπαμε στην ανακοίνωση που συλλογικά δημοσιοποιήσαμε. Και όλοι μας πλέον νιώθουμε ειρήνη και ηρεμία μετά απ΄αυτό».

Εσάς σας κάλυψε η απάντηση της Σολάνζ; Γιατί εμάς ΟΧΙ!